Att göra huset till sitt

Nu ska jag äntligen försöka att skriva lite oftare! Jag saknar bloggandet och jag saknar er!

Nu har vi äntligen kommit på plats i nya huset, och vi har varit på skidsemester i Sälen med ungar, barnungar (eller säger man barnbarn?) och svärföräldrar. Sjukt kul!! Har massor att berätta men det kommer framöver. Denna gången lyckades jag få på mig pjäxorna utan större missöden 😀 Förra året gick det väl sådär…. Film finns HÄR om ni missade.

Det roligaste med att flytta till nytt (och eget denna gången) hus är att vi nu ska fixa till det så att det verkligen känns som vårt på riktigt. Vi började med att lägga in ett nytt golv i hallen:

SÅÅÅÅÅ jäkla snyggt när det blev klart!! Det är ett klickgolv men vinyl så det är mer tåligt mot utspilld cocacola blöta hundtassar osv. (Just denna, Soft Oak Natural, finns att köpa HÄR.) Nu ska det bara dit en sjysst färg på väggarna också så får hallen vara klar sedan.

Förutom hallgolv så har jag nu skaffat något som alla mina ungar är säkra på att jag kommer ta livet av inom 1 vecka.

NEJ – ingen ny man…

Men krukväxter 😀

Jag har ju aldrig lyckats få krukväxter att överleva tidigare men någon gång ska väl vara den första. Och varför inte nu liksom?

Att vi har ett litet bagageutrymme märktes när vi var på väg hem från IKEA med möbler och växter. Jag, Babbelpellen och Svärmor lekte Djungel-George i baksätet hela vägen hem.

Tack och lov så var det inte kaktusar vi köpte…

Precis nu kommer Bonden in genom dörren med ett nytt matsalsbord som vi hittat på blocket. Asfint!!

Bild kommer sedan – måste ner och instruera var det ska stå. För det är JAG som bestämmer!

Eftersom jag vet bäst.

Helt enkelt.

 

 

»crosslinked«