Viftarspakar och vimsiga Bondmoror

De går inte så bra ihop… I början när jag blev sjuk (för er som inte hängt med så gick jag in i väggen för 2½ år sedan) så klarade jag inte av att göra de enklaste saker, som att stryka en skjorta eller andra saker som man trodde satt i ryggmärgen.

Köra bil var det inte tal om. Jag fattade inte var blinkersen satt eller hur växelspaken funkade eller någonting. Och så mycket bil som jag kört… Det var inte kul ska ni veta.

Men det kan fortfarande slå slint ibland…. Fast jag vet inte om jag kan skylla på sjukdom längre… Kanske jag bara är en vimsig Bondmora helt enkelt?

Jag var i Moheda en snabbis häromkvällen och köpte lite cola och chips (viktiga saker!!!). På ditvägen så småregnade det lite så jag hade på viftarna. När jag åkte hem hade det dock slutat så jag stängde av viftarna. Men de viftade hit och dit med jämna mellanrum ändå!!

Jag var trött och hungrig och sjukt irriterad och flyttade spaken hit och dit men viftarna viftade på lika glatt för det. Så jag skrek åt dem att

– MEN SLUTA VIFTA DÅ – JAG HAR JU STÄNGT AV ER!!

Men de fortsatte glatt att vifta hela vägen hem…

Skitspak, såna som den borde inte få finnas i bilar!

Nästa bil jag köper ska ha autoviftare som känner av när de behöver vifta och inte!

 

4 svar på ”Viftarspakar och vimsiga Bondmoror

  1. Jaaaa, jag har lösningen; köp en fransk bil som börjar på R,,, den har automat viftare! mycket bra! sen på tal om diskmedel som du hade om för ett tag sen om jag inte minns fel el blandar ihop din blogg med någon annan… yes (fairy i finnalndet) diskmedel har såna utan prassel runt! bara ta en å lägg i, ytskiktet smälter

    • Haha, okej då får det bli en sådan nästa gång!
      Japp, det var jag som skrev om diskmedlet, fick samma tips av en annan så hädanefter blir det YES för hela slanten. Garanterat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.