En natt på Kastrup

 

Jaha, så sitter vi då här på Kastrup och försöker fördriva tiden. Men jag kan ju börja från början…

Idag har jag varit ledig från butiken för att hinna fixa iordning allt tills vi skulle åka. Som vanligt hade jag allt för mycket att göra idag eftersom jag är av den sorten som sparar allt till sista sekunden. Som att se till att man har allt man behöver innan man åker till exempel. Det kanske hade varit klokt att kolla det lite tidigare men thats not my thing liksom.

Självklart ska man ju ha med sig kamera när man åker på semester. Och den hade jag, så långt var det väl. Men sedan var det ju det där med laddare till kamerabatteriet… Det var det värre ställt med. Jag vände upp och ner på hela huset i jakt på laddaren men utan framgång. Skräpfian hade med sig kamera och laddare till lägret i Bosnien i somras och kameran har inte varit använd sedan dess så jag misstänker starkt att det är hon som lagt den på något ”klokt” ställe.

I hennes rum letade jag inte ens för det är med livet som insats man går in där! Det finns ta mig tusan inte en ledig plats på golvet att sätta fötterna ens. Och då har hon ändå nystädat… I hennes ögon i alla fall.

Så det var bara att dra ner till Mediamarkt och köpa en ny. 500 pix – poff. Bara så där. Men laddare måste jag ha så det var inget att fundera på.

Men sedan var det ju en sak till. Min snorkel och mitt cyklop! ASVIKTIGT! Det måste bara följa med på resan. Jag älskar verkligen att snorkla. Jag vände åter igen upp och ner på hela huset och var ute i förrådet och röjde runt som en orkan där inne men icke sa nicke. Inget snorkleri där inte.

Två timmar innan vi skulle åka gjorde jag ett nytt försök uppe på vinden ovanför förrådet och där hittade jag dem 😀 Lyckan var total! I min iver tog jag med en extra snorkel och cyklop även till Bonden.

Hur tänkte jag där liksom??

Bonden är livrädd för vatten och har helst både våtdräkt och paraply även i duschen.

Perfekt.

Men ner i resväskan åkte båda två i alla fall. Man vet aldrig…

BeDÅRErskan körde oss till tåget och vi behövde bara vända och åka hem igen 1 gång 😀 Fantastiskt!! Och vi hann till tåget. I god tid. DET om något är fantastiskt när det gäller mig.

Jag trodde att Bonden skulle däcka som en klubbad säl på tåget men ta mig tusan, han höll sig vaken ända till 5 minuter innan Kastrup. Då åkte de små blå igen.

bonden sover tåget

Halv tolv var vi framme på Kastrup och klockan halv sju i morgon bitti går vårt flyg så vi har några timmar att slå ihjäl.

Något jag kan informera er om är att de har GALET obekväma sittplatser här på Kastrup!!! Dessutom är det ett konststycke att försöka lägga sig ner för det är fasta armstöd på dem:

stolar soffor kastrup flygplats

Man får liksom försöka lägga sig utanför armstöden och pricka in dem någonstans i svanken och knävecken. Inte skönt!! Dessutom är de totalt stenhårda!

Så jag sitter med laptopen och leker istället medan Bonden sitter och sover. Först lite bakåt:

bonden sover flygplats kastrup

Och sedan lite framåt:

Bonden sover Kastrup flygplats

Mycket mer går det inte att variera sovstilen helt enkelt.

Som tur är så finns den här precis bredvid oss:

seven eleven kastrup

Fullknökad med gottigheter! Jag håller på att gå igenom sortimentet så jag är lite orolig att jag får betala övervikt när jag går på planet sedan…

Men det är det värt! Mums mums.

Nu ska jag mumsa vidare och kolla på lite youtube-klipp. Vi hörs imorgon, eller idag… klockan är ju mitt i natten. Och då är jag nere i Karibien och gottar mig. Och jag tänker inte ALLS tänka på er där hemma i kalla Sverige!

12 svar på ”En natt på Kastrup

  1. Lycka till med att tillverka en liten sladd nu och Skräpis och Fröken Duktig borde få blogga nu när du är borta 😀

  2. Det är precis meningen att man inte ska sova på bänkarna… så att de kan knö in mer folk som kan konsten att sitta och sova. Hotell erbjuder sängar annars 😉 Men det är snart glömt när ni kommer ner i värmen!

  3. Du ser, bonden tycker att du är så tråkig så han somnar… *duckar*
    Vad är det som inte får plats på bänken för dig? Är det ”lilla” magen kanske 🙂

    • Jag som är så fantastiskt underhållande! Du vet inte vad du snackar om dårfink!
      Hrmpf! LILLA magen är SÅ GALET LITEN så den får plats överallt, men prinsessor behöver mjuka sköna sängar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *