Punta Cana, dag 3. Softa, sova och bada!

 

Idag har vi haft vår första hela dag på ett och samma ställe! Gött mos 🙂 Vi har verkligen bara softat hela dagen och njutit som bara den. Och det är sannerligen inte svårt att njuta här, det måste jag säga…

Vi startade med en underbar frukost och sedan gick vi och shoppade flipflop till Bonden. De enda skor han hade hemma var träskor, lagårdsskor och gummidojjor…. Så han behövde ett par lätta skor att ha till och från stranden, han har gått barfota än så länge men det är ju inte fel att ha några lätta saker att ha på fötterna ibland.

Dessutom behövde jag ett par nya solbrillor för jag glömde mina på stranden i går… Typiskt!! Jag har ett par favoritbrillor som jag bara ÄLSKAR så jag lovade mig själv att hålla koll på dem. Så bra gick det liksom…. Men tro det eller ej – jag hittade ett par ännu bättre 😀

nya solbrillor

Ibland är det bra att vara en virrhöna…

Sedan gick vi och pratade med en av Dominikanerna som går omkring på hotellet och erbjuder olika utflykter. Jag ska ta kort på honom nästa gång vi träffar honom, han är en riktig sköning! Egentligen får han inte lov att sälja utflykter, han ska bara erbjuda fotografering. Men han gör det i smyg…

Och vet ni vad? Antingen har Bonden fått solsting eller så har jag varit jäkligt bra i sängen det sista, men vi har bokat zip line adventures till i morgon!!!! WOHOOOOO 😀 Nu jäklar ska det bli åka av! Jag trodde verkligen aldrig att han skulle gå med på detta men nu är det bokat och klart!

Men idag har vi som sagt tagit det lugnt. Efter frullen så gick vi till stranden och tog en liten promenad. Man kan verkligen gå hur långt som helst här! Stranden är helt fantastisk!

bavaro beach punta cana bavaro beach punta cana jag bavaro beach punta cana jag ligger bavaro beach punta cana jag ligger i vattnet bavaro beach punta cana klart vatten

Sedan lade vi oss på stranden och gottade oss och drack några goa drinkar. Jag tar olika drinkar varje gång, man måste ju testa sortimentet liksom… Men nästan alltid tar jag något med cocos. Det är helt galet gott med cocos!!

Vi lunchade i strandrestaurangen och där delade vi bord (de hittade inget ledigt så jag erbjöd dem att sitta med oss) med ett kanontrevligt par från Ohio. Jädrar vad vi babblade hela lunchen. Eller… Bonden lyssnade mest och jag stod för babblandet. Bonden är jäkligt feg med att snacka engelska, vilket är synd för han förstår allting, men han tror att han inte kan prata.

Fast…. det gör inget för jag älskar att prata engelska. Eller tyska… Fast min tyska är jäkligt knagglig måste jag säga. Engelskan däremot funkar klockrent. As-nice!

Efter lunchen blev det poolen resten av eftermiddagen. Där invigde vi swim-in-baren. Sjukt mysigt! Man simmar in genom ett litet ”vattenfall” och där inne kan man sitta på stolar i vattnet och beställa drinkar och sitta och slurpa på.

swim in bar hotell natura park swim in bar bonden hotell natura park

En sak som blivit lite rutin redan är att när dagen är slut men kvällen ännu  inte riktigt börjat så går vi upp till baren som ligger vid receptionen och så beställer vi in varsin drink och jag bloggar medan Bonden tittar på…

jag bloggar hotell natura park

Jag beställer samma drink varje kväll – Bloody Mary. ASGOTT!

bloody mary drink

Bonden varierar lite, ikväll var det nog någon daquiri tror jag.

daquiri

Hela hotellet här är supermysigt men det har jag väl sagt ett antal gånger nu. Så här ser det ut nedanför receptionen. Där ligger en bar och där brukar jag sitta och blogga:

hotell natura park internet wifi area

På kvällarna tänder de upp alla gångar, broar och små dammar här och det blir om möjligt ännu mysigare. Det är svårt att få med på bild men här är ett litet försök:

kväll hotell natura park kväll 3 natura park beach punta cana kväll natura park fågel

Våra mobiler har legat i kassaskåpet sedan vi kom hit och vi har ingen klocka varken jag eller Bonden så vi har noll koll på tiden! Det är rätt skönt faktiskt. Vi gör som vi känner närhelst vi känner för det helt enkelt. Men i morgon bitti måste vi ställa mobilen på väckning för klockan 07.30 kommer de och hämtar oss för då ska vi åka zip-line 🙂

Jag tror inte det blir några problem att vakna för när vi skulle gå och lägga oss och plockade fram telefonen så var visst klockan bara 20.10… Haha, så blir det när man har noll koll på tiden!

Se you tomorrow folks!

 

10 svar på ”Punta Cana, dag 3. Softa, sova och bada!

  1. Tänk om jag kunde få min bonde dit! Är så avundsjuk. Det är så kallt och ruggigt här så njut, njut och åter njut.

  2. Visste inte det fanns knubbsäl där men tydligen gör det och den är en Svensk knubbsäl kallas för Bondmoran har jag hört 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.