Punta Cana, dag 4. Snurrelisnurr

 

Jäääädrar i min lilla låda folket, vad det snurrar i skallen!!! Nu ska jag absolut inte skriva ett blogginlägg men ändå gör jag det. Sjukt korkat!

Jag berättade ju igår att jag brukar beställa in en Bloody Mary på kvällen när jag sitter och bloggar. Jag brukar dock inte pimpla i mig hela utan jag brukar sitta och sippa på den tills jag är klar med knapptryckandet och sedan får den stå kvar.

Men… idag blev det lite galet. Vi satt och tog oss en drink vid poolen i efteriddags efter att vi bokat våra utflykter till i morgon och i övermorgon. Jag drack upp hela min smarriga cacao-likör och mjölk-drink. När vi sedan gick tillbaks till rummet för att hämta datorn så blev vi stoppade av en som sålde ”Dominikansk medicin”…. Det är nämligen marknad på hotellet idag så det säljs grejer överallt.

hotell natura park punta cana marknad

Den här ”medicinen” (jösses, det är tur att jag har rättstavningsprogram i den här burken för jag knapprar fel hela tiden, pust) bestod av rom, rödvin, honung och massa löv, kottar, bark och vad det nu var för massa skit det var i den. Han hällde upp varsinn shot till mig och Bonden och dum som jag var så tog jag botten upp i tron att det typ var som Kan Jang eller något annat fiffigt.

Det här var också fiffigt… men på ett heeeelt annat sätt! Efter lite prutande och babblande släpade jag med Bonden till hotellrummet (eller kanske han släpade mig…). Jag lämnade Bonden i duschen och gick upp och bloggade och beställde in min sedvanliga Bloody Mary. Som jag drog i mig hela under den timmen jag bloggade.

Tjoflöjt! Smart där… Jag tyckte att det började snurra mer och mer men inte förrän jag tog sista slurken och bokstäverna bara snurrade runt på skärmen så fattade jag att jag slurpat i mig hela.

Bonden ledsagade mig tillbaka till rummet – som jag var helt säker låg på ett annat ställe tills Bonden övertygat mig om att jag hade fel och jag tagit ett närmre titt på siffrorna vid dörren.

Jag fattar inte varför de ska flytta omkring rummen på det här viset…

Bonden lade sig och sov på sängen en stund medan jag rumlade in i duschen. Där råkade jag visst hänga duschmunstycket så det sprutade ut över golvet medan jag tvagade och gjorde det jag skulle. När jag sedan klev ur badkaret så klev jag rakt ner i en inomhuspool…

Jag satte en handduk på vardera fot och lekte pippi långstrump och städade upp efter mig. Det var as-kul! Jag ska nog göra om det fler gånger.

Nu är jag nerbäddad i sängen och ska sooooova för i morgon ska vi upp tidigt igen för ännu en utflykt. Vi ska ut och kolla på sockerbetor, kaffeplantage, cigarrtillverkning och gud o hans moster.

Om de nu är där…

Nattinatti folket!

 

14 svar på ”Punta Cana, dag 4. Snurrelisnurr

 1. men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, e d bara ni två??? men åååååååååååååååååååååååååååh igen!!! O vikka bilder!!!! shitt va härligt, ha d så bäst ni kan o njuuut ännu mer än ni gör 🙂

  kramar från kylan

 2. Nu kryper det fram minnsann, tant sitter o häller i sig när hon tror att ingen ser… 🙂
  Skulle inte bonden ha semester? Han verkar ju få sköta dig (som vanligt)… 🙂

 3. Kors i taket,hoppas nu att alla promille har försvunnit till morgondagen så du och bonden får nytta av eran dag
  tillsammans.
  Kramis från oss två.

 4. Jag har ju sagt att du har för perfekt kroppskemi för att störa den med alkohol!!! Men visst lyssna inte och så får du se hur det går

  • Hehe, att jag är perfekt vet jag ju redan… Men eftersom jag är så perfekt så fixar jag detta också så klart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *