Punta Cana, dag 4. Jäkla zip-line lurare!

 

Shit folket! Vi gjorde en tabbe när vi bokade zip-line resan med Benz här på hotellet. Vi skulle bokat uppe i receptionen istället! När vi bokade med Benz så åkte vi med ett bolag som heter Tours Point. Det ska ni INTE åka med!

Okej rå, vi hade askul när vi var där och det var helt underbart. Men igår när vi var på utflykten med ”Bavaro Runners” så åt vi middag där de har SIN zip-line bana. JÄKLAR vad fint där var!!! Där var 12 st banor istället för 7 och den längsta var 800 meter istället för 250m som den vi åkte.

Fattar ni att jag ångrar mig eller??? Dessutom var det helt galet vackert här och man åkte över raviner och laguner. Jag kunde bara ta två bilder när jag var där men här ser ni första banan (och alltså den lägsta och långsamaste):

zipline punta cana bavaro runners

Här ser ni en av de andra banorna (den går tvärs igenom bilden, ni ser linorna om ni kollar noga:

zipline punta cana bavaro runners 2

Jag försökte övertala Bonden att boka en ny tur på söndag men han är tvärt bestämd att på söndag ska vi bara ligga på stranden och slappa… OK´RÅ!! Suck

Men nästa gång vi åker hit -DÅ ska jag åka med Bavaro Runners Zipline istället! Och då har han inget att säga till om Bondlurken!

Kanske vi ska fixa en zipline hemma? En ut till lagårn och en ner till godisbutiken? Det hade väl varit kul 😀

 

6 svar på ”Punta Cana, dag 4. Jäkla zip-line lurare!

  1. Det är väl nån som håller på att bygga en zipline här nånstans? Tror bortåt Lenhovda Åseda eller nåt, du får åka i de svenska skogarna istället 🙂

    • Japp, det stämmer. Klavreström tror jag att det är? Men det är inte samma sak att åka hemma. Jag vill åka hääääär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *