Punta Cana, Dominikanska Republiken. Var är svenskarna??

 

En sak som förvånade mig när vi var på Punta Cana: Inte en enda skandinav så långt ögat kunde nå!! Vi träffade Amerikanare, Kanadensare,  Fransmän, Spanjorer och Ryssar. Någon enstaka Tysk också.

Men INGEN skandinav!! Är det inte lite lustigt? Vi pratade med mängder med trevliga folk där nere och självklart var resor ett stort samtalsämne. Alla hade varit i Karibien flertalet gånger men inte en enda av alla vi pratade med hade varit i Thailand, på Kanarieöarna eller de Grekiska öarna.

Dessutom så var det inte en kotte som visste var Sverige låg… De SA att de visste var Sverige låg men alltid så var det Schweiz de menade.

Vi träffade ett helt sjukt härligt par där nere som vi umgicks en del med. Mike och Vicki från Cleveland, Ohio.

mike and vickiOch kan ni tänka er, Bonden snackade Engelska! Fast för en gång skull så var det inte Bonden som snackade mest… Han hade stor konkurrens från både mig och Mike som tävlade om vem som kunde höras mest. 

Jag skrattade gott åt käre Mike när han envetet höll fast vid att han visste vad Sverige var för land för att i nästa veva börja garva åt våra ”Swiss army knife”. Suck…

Han svängde sig med ord och fraser på massor med olika språk som sällan stämde speciellt bra med verkligheten dock vilket fick mig att skratta så jag höll på att pinka på mig och Mike fattade nada. När han sa ”Por Flavor” med största allvar blev jag en blöt fläck på golvet och det tog en bra stund att sansa mig igen.

Kanske det berodde på att det verkligen var så roligt som jag tyckte eller så var det att jag visst råkade få in 2 bloody mary just den där kvällen.

Jag hoppas att vi får chansen att träffa dem igen någon gång. Kanske i Punta Cana? De hade varit där 7 gånger och de skulle åka dit igen och igen.

Så, min kära Bonde. Nu måste vi åka till Punta Cana igen.

Tusan också 😉

bonden dominikanska republiken saona island

(Erkänn att Bonden ser lika obekväm ut som Ullareds-Morgan på alla bilder jag tagit under semestern!)

8 svar på ”Punta Cana, Dominikanska Republiken. Var är svenskarna??

    • Inte längre än till Thailand och dit åker vi ju. Dyrt var det inte heller så det stämmer inte. Vi betalade 25.000 för 2 personer inklusive flyg (reguljärflyg där fri mat, fri dryck och separat tv-skärm ingick), 5-stjärnigt hotell med all inclusive (och RIKTIG all inclusive…), transfer och allt som hör till och det är inte dyrt. Vi bokade med Lowcosthollidays.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *