Punta Cana, Dag 7. Slappa, sola, bada, äta.

Sista hela dagen idag, i morgon eftermiddag åker vi hem till Svedala igen. I en svag stund lovade jag Bonden att vi inte skulle göra något alls idag, bara sola, bada och ligga o slappa. Okej’rå, det är väl inte helt fel det heller. Rätt så skönt faktiskt.

Förmiddagen spenderade vi på stranden med en drink i näven och fötterna i sanden. Fast helt stilla KUNDE jag bara inte vara, det finns ju så sablars mycket kul att göra här. Pingisborden var för tillfället upptagna så jag gick ner och lånade en kajak och paddlade iväg:

paddlar kajak i karibien

Asmysigt ju!!! Hur långt ut jag än paddlade så såg jag botten! Även när jag kom ut på det ”mörka” vattnet där jag trodde att det skulle vara för djupt för att se och inte lika klart som inne på det ljusa så såg jag ändå botten, fiskar och annat kul. För det mesta så paddlade jag omkring med fötterna i vattnet och näsan mot vattnet för att se allt.

Helt underbart!

Bondlurken ville inte följa med men han filmade när jag paddlade in och OERHÖRT smidigt drog upp min kajak på land igen…

Watch this video on YouTube.

Vi lunchade i restaurangen på stranden idag och sedan lade vi oss på stranden igen och smälte maten. Åker man All-Inclusive så får man tydligen räkna med att magen ökar några storlekar…

tjock om magen all inclusive

Helt galet!! Jag ser ju för tusan gravid ut!

Det är nog tur att man inte ska stanna en vecka till om man säger så. Men det serveras ju massa god mat hela tiden så det går liksom inte att låta bli. 

Eftermiddagen spenderade vi vid poolen istället för att få lite variation… Men drinkarna, solen och badandet var detsamma. Det är verkligen helt otroligt skönt här! 

Vi snackade lite med våra vänner vi träffat från Ohio och bestämde träff på kvällen för de åker också hem imorgon. Så efter middagen spenderade vi några timmar i baren med våra nyfunna vänner.

Det har varit en galet skön sista dag. Trots att jag inte fick åka ut på upptäcksfärd. Men jag fick spendera dagen i solen och det är det bästa jag vet!

Tro nu inte att detta är sista inlägget… Vi har en kort dag i morgon också och så klart hemresan. MEN, jag har massor att visa er som jag inte lagt in än för då skulle inläggen bli helt sjukt långa. Dessutom tycker inte Bonden att det är sådär vansinnigt kul att sitta och kolla på mig när jag bloggar när det finns så mycket annat roligt att göra här nere.

Så ja, jag är hemma nu men det blir Karibien några dagar till här på bloggen 🙂

 

6 svar på ”Punta Cana, Dag 7. Slappa, sola, bada, äta.

  1. Sitter väldigt lutad framåt när du paddlar vanligt nybörjarfel. Den där magen får börja träna nu inför Gröna Lund i sommar 😉

    • Min stelopererade rygg uppskattade inte alls att sitta i kajaken så jag låg mesta delen av tiden dubbelvikt framåt, här är jag ju nästan upprätt… haha. Tur att han inte filmade när jag paddlade där ute på havet, då hade du fått krupp….
      Hm, gröna lund kan du glömma! Och träningen med för den delen, jag är för lat! Den får hänga där och dingla tills den försvinner av sig själv 😉

    • Haha, aboslut inte! Det kunde varit så 😉 men det är det inte. Tack o lov… jag är för gammal för småttingar, jag väntar ju på barnbarnen nu 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *