Men GÖTA PETTER….

Det här är ju bara inte sant…. Ni vet, vi har ju som en liten ”tävling” jag och Bonden. Fast den är vääääldigt ojämn och orättvis. Vem som gör flest misstag typ. Och vem som förlorar den tävlingen jämt och ständigt kan ni ju bara räkna ut med en fis vem det är…. Så egentligen kan man inte säga att det är en tävling. Utan mer att jag blir SKITGLAD om Bonden för en gång skull gör ett misstag. Och han pustar och stånkar varje gång jag gör ett misstag.

Vilket innebär en hel del pust och stånk för hans del…. Stackars Bonden.

Men nu handlar detta lite om det inlägg jag skrev i morse om Bondens demens. Hans demens gäller ju mindre viktiga saker som strumpor o dörrar o sånt. Men sedan har vi ju den andra hälften av oss två om man säger så…

Ja ja. Jag ska komma till saken nu.

Saken var den att jag satt glad i hågen och mjölkade när Bonden kommer släntrande och frågar:

– Om jag är dement, vad kallar man en sån som dig då?

Suck, jag anade ugglor i mossen direkt så jag slängde mig på rygg, blottade strupen och sa:

– Okej, vad har jag gjort nu?

TROR NI INTE JAG HADE GLÖMT DET FÖRBENADE, FULA, JÄKLA, DUMMA (och ack så viktiga) MJÖLKRÖRET IGEN!!!! Så mjölken sprutade ut på golvet och ner i avloppet.

Jag tror jag går och hänger mig!

Guppande av garv men samtidigt suckande och pustande går han därifrån och jag mjölkar vidare och surar ihop mer och mer. Bonden vinkar lite glatt åt mig emellanåt vilket bara gör mig ännu tjurigare.

Efter en stund kom han och sa:

– Hej, hur är det?

FRÅGAR HAN HUR DET ÄR????? Han måste ju vara dement på riktigt!!!

Jag tror att mitt svar var svårt att misstolka:

Dagens Tips:
Är väl mest till mig själv… och andra som är som jag. Jag kanske skulle behöva lite sånt här? Om mitt stackars hjärta ska orka med… 

4 svar på ”Men GÖTA PETTER….

  1. Men självklart är det tack vare dig… (jag har varit sambo för länge för att våga säga i mot). Sen att den stackaren får grått hår pga dig, det hör ju inte hit 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.