Mopphunden gästbloggar om Bolmsö

 

Hej.
Jag heter Bengt Bond. Jag är en Tyrannusaurus Rex.

Men här hemma säger de att jag är en hund…

De är ju totalt korkade!

bengan shihtzu bengt bond

Jag ska berätta lite mer om mig själv någon dag men just nu måste jag berätta att jag flyttat! Till Bolmsö. Här är verkligen askul!! Jag får gå ut och gå långa promenader varje dag och det finns HUUUUR mycket som helst att göra här. Det första jag gjorde när jag kom hit var att jaga fåglar. Jag kunde väl inte hjälpa att den där fula lilla flaxande saken flög rakt över en stor sjö av lera? Inte mitt fel liksom, jag blev helt svart och det var jätteskoj!

Ända tills mormor (jag vet inte vem hon är riktigt men hon brukar nypa mig i kinderna och säga ”Kom till mormor lilla Bengselengsen” – skitlöjligt!!) tog hem mig och dränkte mig i badkaret. Vad gör det om jag är svart liksom? Jag tycker att det klär mig. Men det tyckte inte kärringen utan hon skulle både blöta ner mig och löddra in mig.

Skitkärring!

bengan badar 2

Men jag skulle ju visa er Bolmsö! Det finns hur mycket konstiga djur som helst här. En del av dem skäller jag på! Jag vet inte riktigt varför – det bara kommer. De här skäller jag alltid på – de luktar konstigt och skäller ännu konstigare!

bengan utforskar bolmsö32  bengan utforskar bolmsö30 bengan utforskar bolmsö29 bengan utforskar bolmsö28

Jag tycker egentligen att de är rätt så fina, men jag KAN bara inte låta bli att skälla på dem. Mormor blir jättearg och skäller på mig, så där står vi och skäller på varandra. Fast kossorna skäller inte. Eller, de FÖRSÖKER men de blir liksom bara ett vrål som låter urfånigt så då skäller jag ännu mer.

Men det finns några andra konstiga djur med. De ser nästan ut som de ovanför fast de luktar inte likadant. De här luktar helt fantastiskt gott tycker jag.

bengan utforskar bolmsö25  bengan utforskar bolmsö19

Och vet ni vad? De skiter godis!!!! Kan ni fatta eller??!!! Den som uppfann de här djuren borde få en guldmedalj.

Mormor blir jättearg när jag äter deras godis-skit. Hon säger att jag är en äckelpotta och att jag ska sluta äta men jag tror att hon bara är avundsjuk och vill ha allt själv.

Jäkla egoist!

Jag brukar lukta på dem allihop och jag tror att de tycker om mig för de vrålar inte som de där andra djuren. De här är helt tysta förutom att de liksom blåser till ibland och då flyger jag baklänges.

bengan utforskar bolmsö23 bengan utforskar bolmsö21 bengan utforskar bolmsö20

Fast när jag vill få godiset direktlevererat om man säger så, så håller mormor jättehårt i kopplet så jag inte når fram! Då blir jag sur.

bengan utforskar bolmsö22

Och kan ni tänka er!!! Jag träffade en kändis där på promenaden!! Hur jäkla coolt som helst. Vem kunde liksom ana att han höll till ute på Bolmsö?

Jag träffade FANTOMEN!!! 😀

bengan utforskar bolmsö24

Förutom djur så finns det en annan sak här som jag älskar. Vatten!!! Massor med vatten. Det bruna vattnet som ligger lite varstans får jag inte bada i för mormor. Suck!

Men det där andra vattnet som är jättejättestort får jag bada i och jag ÄLSKAR DET!

bengan utforskar bolmsö13

bengan utforskar bolmsö3

Ibland så tänker jag mig att jag liksom är kung över hela vattnet och det är en sådan underbar känsla!

bengan utforskar bolmsö12

Den där Korvhunden som de envisas med att släpa med sig överallt är dödstråkig! Han är livrädd för vatten och vill bara gå därifrån hela tiden.

bengan utforskar bolmsö5

De släpade med honom ut på bryggan en dag och jag försökte knuffa i honom men han är ju fet som en falukorv så det gick inte.

bengan utforskar bolmsö14

Men jag räds inget minsann!! Jag hoppade i och hade jättekul 😀 Vatten är helt underbart.

bengan utforskar bolmsö11 bengan utforskar bolmsö10

Mormor fick för sig att vi skulle leka och slängde i en liten futtig pinne i vattnet. En PINNE!!! Är man en Tyrannusaurus Rex så vill man inte ha någon liten jäkla PINNE. Stora mastodonter som jag vill ha stora TRÄDSTAMMAR!! Så jag ignorerade hennes lilla fåniga pinne och hämtade mig en stor trädstam istället. Den var enorm!

bengan utforskar bolmsö7

bengan utforskar bolmsö9 bengan utforskar bolmsö8

Mormor skrattade åt mig och sa att det var ett vass-strå.

Hon är dummare än dummast!

Jag satte näsan i vädret och protesterade.

bengan utforskar bolmsö16 bengan utforskar bolmsö15

Precis när jag har som roligast så ska de alltid promenera hemåt igen. Tråkmånsar! Fast det är ganska kul att gå hem också för då går vi förbi alla roliga djuren igen. Och GODIS-SKITEN. Jag är helt jäkla dösnabb när det gäller att snappa åt mig godis-skit. VIPS säger det så har jag det i munnen och är kvick som en vessla iväg.

bengan utforskar bolmsö17 bengan utforskar bolmsö18

Häromdagen smyglyssnade jag lite på Mormor och Skräpfian när de gick och pratade där på vägen. Och fick en förolämpning som heter duga! Det ska de få igen för… Vänta bara.

De säger att jag är en vimsig trasselboll med damp och 2-sekundersminne. Så därför har de kommit fram till att min pappa är en guldfisk och min mamma är ett marsvin.

HUR FASIKEN kan en guldfisk och ett marsvin tillverka en gigantisk, fantastisk och livsfarlig Tyrannusaurus Rex?? Förklara det för mig!

De är de mest korkade människor jag vet.

FNYS!

Fast… jag står ut med dem för att de tar med mig på promenad och ger mig mat.

Nu har jag inte tid att skriva mer, nu ska jag äta kattbajs.

Hej så länge!

8 svar på ”Mopphunden gästbloggar om Bolmsö

  1. Moppen du får tänka på att den där ”mormor” Är en gammal tant och inte orkar med ditt tempo be matte köpa en rullator till ”mormor” 😉

  2. Undrar fortfarande om det var Skräpfia som hälsa på eller en felskrivning? Men ni har nog inte tillräckligt med prylar för henne att skräpa ner! Berätta lite om ert boende! Kommer det alltid att vara det huset räcker det till ja tankarna är många!!! Kram 😉

    • Japp, det var Skräpfian som hälsade på 🙂
      Jag ska berätta mer någon dag och se om jag kan fixa lite fler bilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *