Brevet till den skäggige, fete, röde f…

 

Hej igen din skitstövel.

Mitt förra brev kan du ju bara slänga i papperskorgen eller torka dig i arslet med. Fast det har du väl redan gjort antar jag eftersom det inte blev någon rosa Cadillac i år heller…

Jag förstår verkligen inte problemet!! Vad är det som är så jäkla svårt? Det kan ju inte vara standardjulklappen liksom, de lär ju inte vara slut precis! Och vad fick jag istället? Inte en fucking jäkla julklapp!!! Jag fick klappar av släkt och vänner, de tänker minsann på mig och vill mig väl men DU din fule röde egoist – du behöll väl Cadillacen själv antar jag! Du har väl tröttnat på Rudolf och gänget och snott MIN julklapp istället.

Som tur var så har jag RIKTIGA vänner och de gav mig minsann precis vad jag behövde!

Av min Bonde fick jag världens absolut finaste kakburk! Den passar perfekt i mitt kök!!

julklapp kakburk 50-tal inredning

Dåren hade som vanligt lika dåraktiga julklappar så av honom fick jag den här. Han tyckte att jag behövde den eftersom min mage sällan vill som jag när jag bestämt mig för att skita… Så jag hade något att göra under tiden.

julklapp golf toalettgolf minigolf

Och så fick jag den här…. Antar att han tycker att mina tre avkommor inte var så lyckade…

kondom oops to late

Babbelpellen överraskade mig ordentligt! Han som aldrig ens ritat en streckgubbe i hela sitt liv, aldrig suttit och kluddat i ritblock och knappt ens vet hur en penna ser ut, han hade målat en tavla till mig med oljefärg. Och vilken tavla sedan!!!

julklapp tavla gustav

Egentligen borde jag visa dig ALLA fina julklappar jag fick men du är inte ens värd besväret! En gammal fet gubbstrutt som du, som glömt av vad det handlar om att vara tomte! Och som glömt av MIG! Nä du kan gå och skita i det blå skåpet, dränka dig i renpiss eller bli mulad av dina tomtenissar ända ner i kallingarna.

Nästa år får du INGET brev av mig! Jag tänker köpa min rosa Cadillac själv och under ”Bondmoran is da shit” ska jag skriva ”Tomten suger!”

Nu är det krig.

Adjö!

14 svar på ”Brevet till den skäggige, fete, röde f…

  1. Tomten ger klappar till dom som har varit snälla, och förtjänar det! Uppenbarligen så har du varken varit snäll eller förtjänar några och jag förstår honom… Du skulle kanske börja med att vara en lycklig fru (lydig) till bonden 🙂

    • Men jag HAR varit snäll!!! Superdupermegasnäll!! Och lycklig fru är jag! Fast lydig… Nä, det tänker jag aldrig bli!

  2. Du får sluta tro på tomten och själv köpa dina klappar. Jag fick minsann inte något av den feta röda mannen, men so what?? Köpte mig en massage dyna alldeles själv, så pilutta tomten

    • Sluta tro på tomten??? Vad menar du? Skulle han inte finnas liksom? Jag fattar ingenting…
      Ja, den där Cadillacen får jag nog köpa själv också om det ska bli någon!

  3. Bror min hälsar att han inte heller fått vad han har önskat sig av tomten. Fast det klart han ville 2bara” ha en röd ferrari i skala 1:1. Så tomten kanske inte kan något om bilar??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *