När pennorna glöder…

 

Jag hade inte alls tänkt att lägga in några fler bilder som jag målat men jag kan bara inte låta bli så ni får stå ut med lite bilder till. Det är verkligen helt sjukt kul att måla i de här målarböckerna för vuxna. Men inte bara kul – det är för tusan meditation!!! Man behöver inte kunna måla alls, det är bara att sätta sig, välja färg och börja fylla i.

Ibland väljer jag ett lite svårare motiv och försöker få dit lite skuggningar osv och ibland vill jag inte tänka alls så då väljer jag något där jag bara kan sitta och kladda med den penna jag känner för att kladda med.

Som jag skrev sist så finns det mängder med härliga målarböcker om ni kollar HÄR, HÄR eller HÄR.

Pennor kan man ta det man har hemma, behöver man andra eller nya pennor så finns det bland annat HÄR. I mängder!!! 🙂

Nu får ni stå ut med lite bilder från en nybörjarmålare som är totalt fast!

Jag är med i en grupp på fejan där vi får utmaningar varje vecka. Till exempel att måla en bild med bara 1 färg fast i olika nyanser. Det var askul så jag gjorde tre stycken!!

En i brunt:

målarböcker för vuxna möss housemouse

En i blått:

målarböcker för vuxna duvor blått

En i lila:

målarböcker för vuxna ren lila

Sedan gjorde jag en i bara gråskala också. Det var skitsvårt för jag älskar ju färg!! Men, det blev faktiskt riktigt bra. Bilden var jätteljus så jag fick göra alla nyanser, detaljer och skuggningar på egen hand. En utmaning men sjukt kul!!

min drake

En dag målade jag Svärmor när hon cyklar…. Eller, det KUNDE i alla fall varit Svärmor när hon cyklar.

målarböcker för vuxna tant cyklar

Men som jag sade innan, ibland vill jag bara sitta och inte tänka alls utan bara leka med färger och då kan det bli hur som helst.

målarböcker för vuxna drake älva steampunk målarböcker för vuxna mini mandala  målarböcker för vuxna curious creatures

Inte så vackert men det är ju inte därför jag målar heller. Jag målar för avkoppling och då är resultatet mindre viktigt 😉

Jag målade en pyttepytteliten bild också, den är bara ca 7 cm så det var verkligen pilligt.

målarböcker för vuxna mini nalle blommor

Och så gjorde jag ju klart den där bilden jag höll på med när jag visade er sist.

målarböcker för vuxna blommor

Så, nu har ni fått stå ut med lite bilder, jag kan bara inte låta bli. Jag blir liksom lite… besatt… när jag snöar in på något.

Men skit samma – jag har ju kul 🙂

 

»crosslinked«

29 svar på ”När pennorna glöder…

 1. Åh sååå fint *klappar på huvudet* 🙂
  Det är bra att tant är upptagen med sånt där, då blir det mindre fel ute hos kossorna som måste lagas 🙂

 2. Fantastiska biler!
  Nu blev jag ännu mer sugen på att prova.
  Kör du med tuschpennor eller hårda ”vanliga” färgpennor ?

  • Klart du ska prova!!! Jag har olika pennor. När det gäller träpennor så hade jag först vanliga träpennor men de var så jäkla hårda att måla med, dålig färg och svåra att blanda. Så jag köpte Faber Castell Polychromos och de är verkligen helt suveräna!!
   Jag använder tusch också, både billiga och lite finare. Stabilo 88 är de tunnaste och bästa jag har! Det finns även Stabilo 68 som är lite tjockare och de skulle jag vilja ha!! Det får jag önska mig i julklapp 😉
   En favorit jag har är gelpennor!! Så sjukt sköna att måla med men går inte att blanda eller skugga med osv.

    • Pennorna i sig gillar jag absolut!! Jag har kollat på lite andra penselpennor men jag har inte råd just nu. Jag får väl önska mig i födelsedagspresent och i julklapp 🙂

     • Ska till Tyskland och Frankrike inom en månad. Kan kolla vad som finns där I mån av tid. Säg till vilka märken som önskas så öppnar jag ögonen…..

     • Faber Castell Pitt Brush Pen kan du kolla på om du har tid och lust. Eller andra blandbara tuschpennor, typ Copic markers eller Promarkers. Det finns säkert andra billigare pennor som är bra men det vill ju till att hitta dem… 😉

 3. När jag såg dina bilder tidigare så testade jag lite, jag också. Men så duktig som du är blir jag inte…
  Jag skrev ut några bilder från från nätet och använde träpennor som jag hade sen förrut men de inte så bra. Och så testade jag medan jag satt i telefonmöte på jobbet men hade bara överstrykningspennor i 4 färger vilket kanske inte var optimalt…

  • Haha, kanske inte optimalt nej, men allt går bara man tycker det är kul 🙂 Och jag är inte speciellt duktig, men man lär ju sig mer och mer ju mer man målar 🙂

 4. Hej Bondmoran å konstnär har du blivit ser så kul ut. Jag själv inte intresserad men har en dotter och en bekant som nog skulle uppskatta en vuxenmålarbok. Var beställer du böckerna ifrån och hur köper man färgerna?? Hoppas du har ork svara
  Hälsningar från Luleå igen
  Barbro

  • Hej söta du.
   Om du tittar i inlägget igen så har du rosa länkar där det står HÄR och där köper jag mina pennor och böcker 🙂 All text som är rosa på min sida går att klicka på så man kommer till den sidan.
   Det är galet roligt att måla och såååå avkopplande <3
   Kram på dig

   • Tack för det slarvläste ser nu hur fint du länkar ska beställa till julklapp till dottern.
    Kram från Luleå här har hösten börjat komma men skönt väder har vi haft länge
    Ha de så bra med allt
    Barbro

    • Då blir hon säkert glad 🙂
     Här har hösten också börjat komma, häromdagen var det VERKLIGEN höstrusk… örk!
     Många kramar till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *