Älskade pitt, Promarker-rea och måleri

 

OMG!!!! Jag gjorde det 😀 Wohoooo liksom!!

Som ni vet (eller som ni inte kunnat undgå att missa) så har jag blivit helt fast i min nya hobby – Målarböcker för vuxna. Det är så galet roligt och nu när jag inte mår bra så är det verkligen avkopplande och avstressande att sätta sig och måla i mina målarböcker!

Jag har gått och suktat efter en helt suverän tuschpenna ett tag nu men tyckt att den varit så sablars dyr. Men så bestämde jag mig för att jag ta mig tusan är värd att få slänga lite pengar på mig själv för en gång skull – när det dessutom får mig att må bra att sitta och måla så är det ju verkligen värt det!

Man behöver ABSOLUT inte ha massa dyra pennor men själv tycker jag att en bra penna ger mig ännu mer njutning och finare bilder så då slog jag till!

De här har jag beställt (fast det är 48 st på bilden och jag har beställt 60-pack):

faber castell pitt artist pen målarböcker för vuxna

Faber Castell Pitt Artist Brush. En vattenbaserad penselpenna som är helt fantastisk att måla med!! Jag beställde mina HÄR, där är de billigast och dessutom det enda stället i Sverige som har dem i set om 60 st vad jag vet. De finns även i mindre set så klart. Dels på länken jag lade här ovanför och även på Penstore HÄR.

Nu längtar jag som en galning tills de kommer och hoppas att tiden bara rusar iväg!!

Jag kan förresten tipsa er som målar med Promarkers att HÄR säljer de ut promarkers just nu så där kan ni fynda ordentligt. Det finns huuuur många färger som helst så när ni klickar på tex ”blå” så kommer alla blå nyanser upp osv. Det är alltså inte bara basfärgerna (som det ser ut som när man klickar på sidan).

Vill ni se mina senaste bilder jag målat? Klart ni inte vill men här kommer de i alla fall 😉

Jag har väl inte känt mig så där vansinnigt seriös sista bilderna jag målat men det är ju det som är så jäkla kul!! Ibland försöker jag måla vackra bilder och ibland målar jag bara för målandets skull och tar den penna jag känner för. Så är det med dessa tre 🙂

målarböcker för vuxna amazon animals papegojor or
Denna bilden är från boken Amazon Animals och jag har målat den med både Faber Castell Polychromos samt Stabilo 88 och lite blandade gelpennor.

målarböcker för vuxna curious creatures sjöhästar
Den här bilden är från boken Curious Creatures och den är målad med blandade gelpennor, Stabilo 88 och bakgrunden med Silky Twisters samt det skimrande med Kärnans metallicvattenfärg.

målarböcker för vuxna curious creaturesÄven denna bilden är från boken Curious Creatures och här bestämde jag mig för att jag bara fick ha 1 penna till varje objekt, vilket innebar att jag var tvungen att spara vitt på många ställen för att det skulle se hyfsat ut. Det gick ju inte att skugga eller krångla till det heller utan jag bara målade av hjärtans lust 🙂 Pennor är Stabilo 88 samt Silky Twisters till bakgrunden och den blå ramen med Kärnan metallicvattenfärg.

Tjillevippen på er gullvippor! Nu ska jag… städa? Nääää… Kanske kolla på TV? Näääää. För jag ska MÅLA!!!! 🙂

4 svar på ”Älskade pitt, Promarker-rea och måleri

  1. Fiiint.!! Köpte också en målarbok ( den förtrollade trädgården tror jag den hette) sist jag var i Västerås och några nya pennor med glitter, geleaktiga. Nu kladdas det för fulla muggar och strykhögen växer. Har inte tittat på Tv på snart en vecka, målningen är en uppslukande verksamhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *