Jag älskar att måla med pitten!

 

Tjohoooo!!! Kommer ni ihåg att jag berättade att jag beställt nya tuschpennor och att jag längtade som en tok tills jag skulle få dem?

Nu jäklar har de kommit och jag är lyrisk! De är heeeelt amazing! De heter Faber Castell Pitt Artist Pen Brush men vem orkar säga det varje gång? Pitt-pennorna blir det helt enkelt… Och jag älskar att måla med mina pitt-pennor.

Detta var första bilden jag målade med dem:

målarböcker för vuxna fantastic cities

Jag tänkte mig Grekland när jag målade och jag tycker faktiskt att det blev Grekland 🙂 Nu var det första bilden jag gjorde med pennorna så jag gjorde lite tabbar i början. Men SHIT vad sköna de är att måla med! Bilden är ur boken Fantastic Cities och den har massor med läckra stadsbilder att måla.

Jag har hunnit måla en bild till med dessa pennorna och den blev så här:

skrivbordsunderlägg målat

Denna är inte från en målarbok utan det är faktiskt ett skrivbordsunderlägg som jag laddat ner från en gratissida. Sedan lade jag in det i photoshop, gjorde om det till svartvit och ljusade upp den tills bara konturerna syntes.

Så här ser min låda med pennor ut:

faber castell pitt artist pen brush 60 pack

Jag har som vanligt numrerat alla pennor och gjort en färgkarta så jag lätt hittar den färg jag vill ha:

faber castell pitt artist pen brush färger färgkarta

Det finns flera olika set med dessa pennor men jag är ju liksom lite ”allt eller inget” så jag ville ha det största paketet med 60 st pennor. Jag köpte mitt HÄR och det är en av de få butiker som har 60-set. Dessutom är de billigast och har jäkligt bra service! Men självklart har de mindre set också.

Jag gjorde en liten film där jag visar hur jag provar mina pitt-pennor och självklart vill ni se den… Speciellt eftersom jag är mitt allra vackraste jag…

Watch this video on YouTube.

Nu lovar jag att inte skriva om målarböcker och pennor på några dagar.

Kanske…

Tjillevippen på er gullvippor!

 

»crosslinked«

8 reaktion på “Jag älskar att måla med pitten!

    • Men åhhhhh….. jag visste inte ens att det fanns 90-pack!!! Jag trodde att 60 var det största.
      Nu vill jag ju ha de som saknas ju… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *