Ett härligt bad! I svett…

 

Alltså, vi måste snacka om det här med vallningar!! Jag har väl tyckt innan att det är lite larvigt att klaga på att man är varm. Det är ju SKÖNT att vara varm. I alla fall för en frysmört som jag som alltid går omkring och huttrar trots tjocktröjor, fårskinnstofflor och handledsvärmare av vadmal och allt vad det är.

Men… problemet med vallningar ä ju att man FRYSER ÄNDÅ. Som ett monsunregn på nordpolen typ. Inte ett dugg jäkla skönt någonstans. Tuttarna ligger liksom och gungar på ett hav av svett och det ser ut som jag storgråter fast tårkanalerna kopplats om till ögonbrynen istället. JA! Jag svettas ur ögonbrynen.

Jag var lite frustrerad idag när jag varit och handlat så ni får en liten videoblogg som förklarar problemet:

Watch this video on YouTube.

Så, nu har ni fått dagens viktigaste information. Intresseklubben noterar…

Dagens Tips
Idag har jag en rabattkod till er som gör att ni får fri frakt på Bonprix. Skriv in koden 99223 när ni handlar så får ni fraktfritt 🙂 Det gäller från den 10/2 till den 17/2. De har herr- dam- och barnkläder samt skor och hem o hushåll. Dessutom har de stor rea just nu!! Upp till 50% och ni hittar den HÄR. Jag kan ju köpa mig en baddräkt… Det verkar ju passa för tillfället. Suck!

12 svar på ”Ett härligt bad! I svett…

  • Jodå, det började för ett år sedan ca. Men det går i perioder, det har det varit lugnt ett tag men nu har det kört igång igen. SUCK!!

  • Det är hemskt!! På mig är det mest på överkroppen men ibland vaknar jag på natten och hela jag är helt blöt!! Från topp till tå! Örk…

 1. Jo, roligare kan man ha. Man svettas ju på ställen som man inte svettas på när man tränar. Mystiskt!
  Och att sova är ju jättejobbigt! Man får en vallning och så ligger man där utan täcke och väntar på att anfallet ska gå över och då kan man ju inte somna för sen blir det ju för kallt utan täcke. Suck!! Det är synd om oss!

  • Eller hur liksom!!! Helt sjukt…
   Jo, håller med precis om nätterna. Pust! Dessutom är både täcken och lakan helt blöta. ÖRK!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *