Att måla bakvänt och stupa i säng

Totalt dödstrött så jag stupar i säng, orkar inte skriva ikväll så ni får kolla vad jag gjorde igår kväll istället.

Man har inte roligare än man gör sig. Typ…

Watch this video on YouTube.

Nattinatti gullvippor

20 svar på ”Att måla bakvänt och stupa i säng

 1. Rolig utmaning men jag kan inte måla med munnen, att ha något i munnen på det viset ger mig kräkreflexer så tyvärr . Tänkte att jag skulle använda tårna att hålla pennan men är alltför ovig så det gick inte heller.

  • Åh tusan, då går det ju inte. Du kan inte låna gubbens mun? XD
   Haha, nä det hade inte jag klarat heller, är ungefär lika vig som ett kylskåp…

 2. Tycker det är kul med utmaningar! Men denna fixar jag inte, är nämligen amputerad. Så jag har ingen höger hand. Väntar på nästa utmaning istället! Underbart när du delar med dej av din tips och idéer ? tjingeling!

  • Nämen…. hahahaha, då GÅR det ju inte ju!!! Du får ta höger FOT istället 😉
   Eller helt enkelt vänta på nästa som sagt.
   Och tack så mycket fina du 🙂 Tjingeling!

 3. Har bara kommit till första delen än på utmaningen, att rita med vänster hand. Och det går ju faktiskt ganska bra, bättre än jag hade trott. Och det är ju rena hjärngympan också. Man blir lite knäpp, när jag skulle vässa pennorna så fick jag tala om för mig själv att jag faktiskt fick göra som vanligt, att jag behövde inte göra det med fel hand. 🙂 Men jag har inte kommit till munnen än och det kan ju bli intressant då jag bara har träpennor, inga tuschpennor. Men skam den som ger sig.

  • Verkligen hjärngympa!! 😀 Jag körde en färg med på alla fyra delarna och sedan nästa färg på alla 4 osv. Som tur var för jäklar vad kramp i käken man fick… haha. Så det är ett tips, alternera… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *