Knäppgökar, Thrillers och Målarböcker

 

Imorgon åker Brorsonen hem till Göteborg igen, men han kommer snart tillbaka 😉 Det brukar inte dröja så länge innan kosseabstinensen slår till.

Det är kul att ha honom här, han är en glad filur som livar upp tillvaron här. Men… han har ju sina lustiga idéer för sig. Idag satt han i köket och lekte med en slang, rätt som det är så sätter han den till ögonen och säger ”Om jag tittar in här, ser jag mitt andra öga då?”

victor slang leker

Öhhh…. Där höll jag på att bli byxvätare en stund.

Han är rolig den ungen! Det är alltid skratt och skoj när han är här.

Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på ”30 grader i Februari”. Jag älskar den serien!! Men först måste jag bara berätta vad jag beställt på bokrean 😀 Förutom en del böcker av Clive Cussler (måste rekommendera denna, sträckläste den i vintras, SJUUUKT bra så nu köper jag mängder med böcker om Oregonarkiven och även andra av Cussler), Dean Koontz och Stephen King så blev det självklart några målarböcker. Dels den här:

bok alice

Alice’s Nightmare in Wonderland som är huuur cool som helst 😀 Ni hittar den HÄR.

Det blev även den här boken:

fantastiska städer

Helt sjukt snygga bilder och det ska bli sååååå kul att börja kludda i den! Ni hittar den HÄR.

Den här ligger i min önskelista men jag har inte lagt till den i vagnen än, men jag vill förfärligt gärna…

bok mermaids

Mermaids, Fairies & Fantasy har sjukt vackra bilder i gråskala vilket gör att man lär sig hur skuggor ligger och kan träna med lite fusk 😉 Den åker nog ner i korgen den med. Ni hittar den HÄR.

Tänk vad jag ska läsa och måla, jag kommer inte ha tid med något annat 😀

Nu ska jag mumsa nyponsoppa med glass och drömma mig bort till Thailand.

Tjillevippen gullvippor!

10 svar på ”Knäppgökar, Thrillers och Målarböcker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *