ERBJUDANDE på målarböcker, färger och pennor

 

Jag nämnde på bloggen förra veckan att vi fått ett erbjudande i min facebookgrupp ”Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran” men nu har jag även fått möjlighet att lägga det här på bloggen till er alla.

OBS! kom ihåg två viktiga saker så ni säkert får er rabatt!! Skriv BONDMORAN i meddelandefältet och välj faktura. Annars får ni inte med rabatten.

Under erbjudandet här så lägger jag två filmer på mina nya färger/pennor som jag köpt och provat nu. De är en del av erbjudandet så kolla om ni är nyfikna på dem.

***WOW!! BARA TILL ER!!***
Jag har fått till ett kanonfint erbjudande till er som gillar målarböcker och pennor.

Ni får RABATT och FRAKTFRITT på följande 2 produkter när ni märker orden med BONDMORAN i meddelandefälet hos Hammarö Ram:

PanPastel: Ni får 5% rabatt på 20-set och 15% rabatt på 80 set. Detta gäller fram till den 29 februari!

Touch Twin Marker: Ni får 10% rabatt på 48-set samt 60A-set och 60B-set och dessutom ett gratis A4 markerblock. Detta gäller även efter den 29 februari.

De har dessutom utförsäljning på Promarker och de kostar nu 18kr styck vilket är extremt billigt!!

Handlar ni för över 2000kr får ni 10% rabatt oavsett vilka produkter ni beställer (redan sänkta produkter som de ovan sänks dock inte igen).

Beställer ni för över 800kr får ni fraktfritt oavsett vilka produkter ni beställer.

OBS OBS OBS!!!! Det är viktigt att ni väljer FAKTURA som betalningsmetod (det väljs efter att ordern är gjord) eftersom rabatten justeras i efterhand!!! Ni kommer alltså inte att se rabatten i ert beställningsformulär utan den dras av i efterhand innan fakturan skickas. GLÖM INTE att skriva BONDMORAN i meddelandefältet (ej i rabattkodsfältet)

Jag kan passa på att tipsa om att Faber Castel Polychromos och Faber Castel Pitt Artist Pen Brush säljs här, även Posca marker (den vita är ju sjukt poppis) och det finns även bra vässare, sudd, stompfer och annat kul. Jag lägger länkar här under, annars får ni bara surfa runt på egen hand och se vad ni hittar för kul. De har GRYMT snabb leverans och jäkligt bra service när man mailar eller ringer så jag köper i stort sett alla mina färger och pennor där.

Dessutom har de MÅLARBÖCKER 🙂

Här har ni lite direktlänkar:

Till startsidan: http://bit.ly/1SI2ccZ
Målarböcker: http://bit.ly/1ThB0RS
PanPastel set: http://bit.ly/1o8YdJd
Touch Twin Vit: http://bit.ly/1QdzLTH
Touch Twin Svart: http://bit.ly/1SMNQbe
Promarker: http://bit.ly/1ocJ2iy
Polychromos: http://bit.ly/1QdpbFY
Posca-marker: http://bit.ly/1VbhkwU
Caran d’Ache blenderpenna: http://bit.ly/1myf07e
Derwent blender o burnisher: http://bit.ly/1o8Z8JB
Min favoritvässare: http://bit.ly/1WiUKTk
Suddpenna: http://bit.ly/1TeC5J0
Pappersstompf: http://bit.ly/1Snwyky

Ett tips är att det även finns paletter till panpastel samt fixativspray om man vill ha det samt så klart andra pennor, papper till alla tillfällen, tillbehör osv.

OBS!!!! GLÖM INTE!!! Koden Bondmoran i meddelandefältet och välj faktura!!!! Annars får ni inte er rabatt.

Här kommer en liten film på Panpastel, det kommer en ny film sedan när jag fått hem mina nya färger som jag beställt idag.

Watch this video on YouTube.

Och här har ni en liten film på Touch Twin Brush Marker som har blivit min absoluta favoritpenna när det gäller tusch. SJUKT underbar att måla med och lätt att skugga, blanda, tona samt ger hääääärliga färger.

Watch this video on YouTube.

TIPS: kom gärna med i min målargrupp på facebook där vi tipsar varandra om allt som har med målarböcker att göra. Jag försöker även få till erbjudanden till er med jämna mellanrum. Ni hittar gruppen HÄR.

Tjillevippen på er gullvippor, nu ska jag krypa ner i min målarhörna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *