Jäkla skitväder och idiotmodeller

 

Fy farao vad jag är trött på det här skitvädret!! Det är ju varken vinter eller vår, bara blött, kallt, kladdigt och mörkt. BLÄ!

Jag får slänga Korvhunden i duschen varenda jäkla gång vi varit ute och och rört på döfläsket för han är helt blöt, lerig och sandig under hela magen och halvvägs upp på ryggen. Jag slipper duscha – för jag har inte 2,5 cm långa ben…. typ. Nackdelen med att vara tax liksom, magen når ju knappt ovanför marken.

Nä, nu vill jag ha vår!! Eller ännu bättre – åka till Karibien och slänga mig under en palm och njuta sol och värme. DET hade varit något!! Bara för att jag längtar dit så himla mycket så får ni här ett inlägg jag skrev för två år sedan när jag lyckades lura med mig Bonden till Dominikanska Republiken.

Vill ni läsa om hela våran resa så har jag en sida där ni kan läsa hela resan på raken utan att läsa inläggen var för sig. Ni hittar den HÄR.

När man gör sig till… /Saona Island, Dominikanska Republiken 2014

När vi var på Saona Island, jag och Bonden, så såg vi folk överallt som tog tjusiga bilder där de låg och visade upp sig på palmer, gjorde tjusiga modellposer i vattnet och allt vad man kan hitta på.

Vi tänkte att vi ska ju inte vara sämre än alla andra så vi får ju göra ett försök i alla fall. Att inte förutsättningarna finns där på alla plan spelar väl ingen roll. Man är ju som man är liksom.

Här är mitt försök… Jag har nog inte modellandet i kroppen helt enkelt, jädrans obekvämt och konstigt.

saona island modellbild bondmoran

Sedan har vi då Bondens försök. Man kan väl säga att han inte heller har modellandet i kroppen direkt…

Eller vad säger ni? 

 

saona island modellbild bonden

5 svar på ”Jäkla skitväder och idiotmodeller

  1. Bonden var ju helt klart snyggast! Jag är bara glad att jag inte hade satt på mig glasögonen innan jag såg den första bilden 😉

    I’m back! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.