Första vurpan – check!

 

Herregud folket… Jag vet inte riktigt var jag ska börja men vi får väl ta gårdagen först. Tydligen så åkte vi hemifrån vid halv sju på morgonen men jag har inget minne av det alls… Jag minns varken att jag gick upp, att jag gick ut till bilen, att jag käkade frukost i bilen eller att vi hämtade upp Fröken Duktigs grabb Problemlösaren i Värnamo.

Men allt det där är tydligen gjort och fram till huset i Lindvallen kom vi till slut. När vi öppnade dörren stod alla våra pjäxor och hjälmar vi hyrt innanför dörren. Medan de andra packade upp och gjorde sig hemmastadda så tänkte jag att jag skulle prova mina pjäxor för att se så de passade.

Nu var det ju 25 år sedan jag hade pjäxor på mig senast, och jag kan ju lugnt säga att pjäxorna blivit betydligt trängre att få på sig under de åren!! Herrejäklar!!! Det var ju som att försöka få i foten i en elementkrök.

Jag kämpade och slet med de där jädra pjäxorna men stupade rakt omkull istället. Men trägen vinner tänker jag och gav mig på de små uslingarna igen. Vad jag inte visste var att Dåren stod och filmade eländet…

För er som inte vill eller kan se filmen så kan jag berätta att jag lyckades få på mig en av pjäxorna till slut. Problemet kom väldigt plötsligt när jag skulle ta på mig den andra pjäxan… Jag föll pladask framstupa och drog med mig elementet så det lossnade. Dåren skrattade nästan på sig så klart.

Ja ja, ni får se på filmen om ni kan.

Watch this video on YouTube.

Så jag lyckades alltså göra resans första vurpa innan vi ens hunnit ut i backen.

Men inte nog med det… Lite senare ringde min kära far och frågade hur vi hade det. Jag lade mig i sängen och babblade på, jag tände inte belysningen utan låg där i mörkret och mös. När vi pratat klart skulle jag resa mig upp – då står det en garderobsjäkel precis bredvid sängen så jag drämmer skallen rakt i hörnet på garderoben och faller raklång bak igen.

JÄÄÄÄÄDRAR vad ont det gjorde!! Nu har jag värsta bulan i pannan och hjälmen har tryckt på den där bulan hela förmiddagen.

Jag har dock lyckats åka skidor under förmiddagen utan att ramla en enda gång!!!! Wohoooo!!! Tacka vet jag barnbackar!!!

Att jag gjorde en dundertabbe i liften och höll på att både bryta ryggen och svimma är ju en annan sak. Bonden och Dåren skrattade så jag trodde de skulle ramla av men tack vare hjälpsamma medpassagerare så klarade jag livhanken och åkte upp i ett stycke fast dock bara med 1 stav.

Men det ska jag berätta mer om i morgon.

Tjillevippen på er Gullvippor!

 

»crosslinked«

3 reaktion på “Första vurpan – check!

  1. Pingback: Att göra huset till sitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *