Erbjudande, tävling, gåvor och målarböcker – pust!

 

Jösses folket – förlåt mig!!! Jag har sannerligen försummat er. Jag har haft så galet mycket att göra den sista veckan så jag har varken hunnit eller orkat att skriva. Det är ju faktiskt en kväll kvar att berätta om när det gäller sälenresan men den får vi ta en annan gång.

Nu blir det målarprat!! Så ni som inte gillar Målarböcker för vuxna kan sluta läsa nu… Fast, hur kan man INTE gilla det liksom. Daaahhhh… Askul ju!

En av anledningarna till att det har varit körigt denna veckan är att det är fullt upp i min målargrupp på Facebook. Häng gärna på – ni hittar den HÄR. Om ni gillar målarböcker för vuxna förstås, annars har ni inte mycket nöje av den…

Vi har fått massor med erbjudanden, tävlingar och annat kul. Just nu har vi erbjudande från Hammarö Ram och en tävling ihop med Panduro. Dessutom skickar jag iväg 10 st gåvor idag, både målarböcker och pennor. I morgon kommer det en ny utdelning med 10-20 böcker och pennor så det är verkligen superroligt!!

Jag har så klart hunnit måla lite också – det är ju liksom min terapi och avkoppling. Så jag ska lägga in lite fler bilder här om en stund (på sidan Mina Bilder). Jag har också gjort en del nya tester och tips som jag ska lägga in här på bloggen så fort jag hinner.

Jag lovar att jag ska skärpa mig med uppdateringarna (för det har jag ju aldrig sagt förut… typ…).

Tjillevippen på er Gullvippor!

 

målarböcker för vuxna trollkarl

3 svar på ”Erbjudande, tävling, gåvor och målarböcker – pust!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *