Hässleholm Power Meet 2016

 

Fy Fabian folket! Jag har ju glömt att berätta… Eller jag har inte glömt egentligen men jag har inte kunnat skriva eftersom mina händer och armar gör så förbannat ont. Men nu sitter jag och dikterar så nu ska jag berätta vad jag gjorde förra lördagen.

Jag, Bonden, Babbelpellen, Brorsonen och Dåren var i Hässleholm och kollade på läckra bilar. Det var nämligen Power Meet och cruising där och det var vi bara tvungna att åka på! Så jäkla mycket fina bilar, jag fick gå och torka dreglet från hakan hela tiden… Brorsonen och Dåren fick också torka dreglet från hakan fast det hade nog mer med brudarna att göra än med bilarna.

Dåren lyckades dock inte imponera på någon av brudarna, jag förstår inte varför. Han var ju verkligen sitt allra snyggaste jag:

Dåren Tony Hässleholm power meet kukhuvud Dåren Tony Hässleholm power meet Dåren Tony Hässleholm power meet peruk

Det är ju helt fantastiskt vad vacker den här mannen här vad han än har på sig! Allt klär en skönhet säger man ju, eller inget missklär….. ja hur det nu var…

Skutthunden och Korvhunden fick också följa med. De skötte sig utmärkt trots fullt med folk, fullt med bilar och andra hundar.

Hässleholm power meet cruising 2016 babbelpellen skutthunden

De skötte sig nästan lika bra som Dåren – även fast jag hade glömt hans flexikoppel hemma…

Självklart så filmade jag och tog 2 miljoner bilder. Jag lägger in en del  av bilderna här nedanför så att ni kan få njuta lite av härliga bilar. Just nu tjatar jag hål i skallen på Bonden att vi verkligen behöver en fin gammal bil. Visst har jag rätt?

Här kommer en film och ett gäng bilder. Se och njut.

Tjillevippen på er gullvippor

Watch this video on YouTube.

Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 lycka Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 lycka Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016 Hässleholm power meet cruising 2016

»crosslinked«

8 svar på ”Hässleholm Power Meet 2016

  1. Häftigt!! Till helgen ska jag åka s.k. muskelbåt, Formula med V8 och en massa hästar. Får följa med i egenskap av expert på att slussa i Strömsholms kanal. De här ”racerförarna” är inte vana att slussa alls. Och vi, min man och jag, är vana vid helt slags andra båtar, lite robustare och tåligare grejer. Så det kan bli spännande…! ?

    • Wiiiiieieeee vad kul! Jag har aldrig slussat utan jag har bara stått bredvid och tittat på. Det ser ju helmysigt ut! Vilken kombo liksom muskelbåt och slussa. Det bästa av två:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *