Ortroser, rumptorkning och disk

 

Förra veckan var jag och provade ut mina nya ortroser så nu har jag faktiskt mindre ont i handlederna – men däremot så blir man ju helt jäkla handikappad med de här skydden på sig. Tummarna är totalt orörliga och handleden går inte att böja varken upp eller ner. Att öppna en burk eller skruva av en kork är helt omöjligt!

jag ortroser handledsskydd morbus de quervain

Fördelen är att Babbelpellen har sommarlov och kan hjälpa mig med krångliga saker.

Självklart så kan han inte hjälpa mig med precis allt – jag tror inte att han skulle uppskatta om jag ropade färdig när jag är på toaletten till exempel, eller om jag sa att det var dags att byta tampong… Så det får jag klara själv – även om det är förfärligt besvärligt.

Däremot så har han lovat att ta hand om disken I tre veckor framöver. Nu helt plötsligt så klagar han över att vi smutsar ner för mycket disk. -Jo tack jag vet!

Idag när han står och diskar upp så utbrister han:

– Kan vi inte ha regel här hemma som säger att man alltid ska skölja av sin tallrik när man använt den?

Ööööööhhhhh…. Den regeln har jag vi haft I flera år och som jag har tjatat!! NU nu helt plötsligt så var den viktig. Det är inte så dumt att sätta barnen i arbete faktiskt.

Jag tror att jag ska ha ont ett tag till!!

I alla fall på låtsas…

13 svar på ”Ortroser, rumptorkning och disk

  1. Ni har inte funderat på en diskmaskin, det kanske blir aktuellt nu när maken har fått det ansvaret.

    • Vi HAR diskmaskin. .. haha. Men han sköljde av och ställde ner i maskinen och diskade upp kastruller ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *