En skitunge i sängen? Glöm det!

Vi fortsätter med Babbelpelle-Veckan och här kommer nästa historia om min kära Babbelpelle som var ca 11-12 år när detta hände:

Jag ska väl inte påstå att Babbelpellen är någon dusch-fantast precis… Jag får tjata som en stolle på honom varje gång det är dags att gå in och tvaga av sig. Kvällen innan han åkte till Scoutlägret i Danmark så hotade jag honom med att inte få följa med om han inte duschade på kvällen.

Jag misstänkte att han skulle passa på att undvika duschen så många dagar han kunde där nere så jag ville åtminstone skicka iväg honom ren och fräsh.

gustav scoutskjorta moheda scoutkår danmarksresa naesby center

Han var borta i sju dagar… På läger… Där man skitar ner sig rätt så rejält.

Tror ni att han hade duschat någon gång över huvud taget när han kom hem?

NÄ!

Inte en enda jäkla gång!

Och vet ni vad han hade för förklaring till det? För jo, Babbelpellen har ALLTID en bra förklaring till allting och kan vända och vrida på det mesta så det blir till hans fördel. Han borde bli politiker när han blir stor. Eller försäljare…

Förklaringen var att:

”Men mamma!! Jag behövde inte duscha förstår du, för när vi var ute och paddlade så välte min kanot och jag ramlade i vattnet och hamnade under vattnet HELA JAG.”

Men åh, vad bra! Du menar i den där dammen som ni paddlade i? Den där som ni inte fick bada i för att vattnet var för skitigt för bad?

Jättebra…

”Men mamma, nu när jag varit borta i en hel vecka och du har längtat så mycket så får jag väl sova i din säng?”

Fetglöm liksom!!

Ta soffan!

 

2 svar på ”En skitunge i sängen? Glöm det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *