Flygmyror, bromsar och att bli uppäten levande

Ni får en videoblogg idag.

Jag är nämligen död.

SKITDÖD!!

 

5 svar på ”Flygmyror, bromsar och att bli uppäten levande

  1. Hej! Jag kom in på din blogg när jag letade efter tips på pennor till målarböcker. Har sedan dess med stor glädje läst om dina målningar, pennor, sett videos osv.. Och nu kom både ett tips till andra och fråga i ett; idag såg jag att Lidl (åtminstone där jag bor, det kanske är olika?) hade de där gelpennorna som du rekommenderat. Jag köpte dem direkt utan närmare eftertanke, men jag måste säga att de känns väldigt bra att måla med, funderar ändå HUR de kan användas i målningarna. Hur gör du? Använder du dem i bilder du målat med andra pennor? I egna fält eller utanpå?

    • Vad kul att du hittade hit 😀 Jag har startat en egen sida för just målarböcker och du hittar den HÄR: http://xn--mlarbckerfrvuxna-dob42af.bondmoran.nu/
      Jag var nere på Lidl i går och köpte gelpennorna, haha. Superbra!!
      Jag använder dem tillsammans med alla möjliga pennor, de går att tona och blanda med pensel och lite vatten om man gör det direkt innan de torkar 🙂 Jag målar även över andra färger och även för sig så klart 🙂 Det finns inga begränsningar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *