Snart är Murklan min!

Jag går i väntans tider… Om man säger så. Jag ska nämligen ha en bebis. Beräknad nedkomst är om någon vecka eller två. Då kommer hon – min vackra och fantastiska Murkla!

Hon kommer ju inte vara direkt nyfödd, hon är snarare 61 år gammal. Men så vacker!

Jag kan knappt tro att det är sant – snart är jag ägare till en Mercury Montclair från -55. Allt i originalskick förutom taket som är omlackat. Kan ni fatta att en 61 år gammal bil kan vara så fin fortfarande!! 😀

Här får ni en liten bildbomb:

mercury montclair -55 vit original 16

mercury montclair -55 vit original 18

mercury montclair -55 vit original 20

Erkänn att jag kommer passa perfekt i min nya bil!! Ok, kanske det hade varit läckrare om man fortfarande var 20 bast, hade en rumpa som Jennifer Lopez och tuttar som man inte behöver lyfta upp för att klia sig på magen… Men man tager vad man haver och en gammal Bondmora är inte fy skam det heller.

Kolla insidan förresten – lika fin som utsidan:

mercury montclair -55 vit original 3 mercury montclair -55 vit original 4 mercury montclair -55 vit original 7

Det är inte mina bilder utan det är killen som äger den som har fotat. Ni ska få fler bilder sedan när jag hämtat den.

Stackars Bonden har nog redan ångrat att han lät mig köpa den – jag tjatar nämligen hål i skallen på honom nu att han ska åka med mig till alla möjliga träffar runt om i landet. Man får ju njuta så länge det varar liksom, snart är det vinter och då får Murklan stå i garaget och ha tråkigt. Så nu ska här åkas så mycket som möjligt. Följer inte Bonden med mig så får jag väl locka med mig ungarna istället.

Det lär nog inte bli så svårt…

Tjillevippen på er gullvippor <3

»crosslinked«

2 svar på ”Snart är Murklan min!

  1. Skönt när det är över alltså förlossningen. Tänk att veta hur barnet ser ut redan nu Oj så läcker!!! Du kommer att passa perfekt i denna vackra skapelse. Ser fram att få se Dig sitta vid ratten och oj vad avundsjuka blickar du kommer att få.

    Hälsningar från tanten i Luleå skitväder här men fin sommar har vi haft och Luleå leder solligan Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *