Power Meet, End of Summer, Emmaboda 2016

Nu har jag och Murklan varit på första träffen tillsammans 😀 Att åka på meets är fantastiskt roligt men det var ÄNNU roligare med egen bil!! Och jag var stolt – hon är allt bra fin min Murkla (en Mercury Montclaire från 1955):

end of summer power meet emmaboda70

end of summer power meet emmaboda69

Det var många som var framme och tittade och frågade. Jag såg inte en enda likadan bil på träffen. Det var några 2-dörrars där och en ”kusin” till min Montclaire – en oerhört vacker Monarch Richelieu. Det är i princip samma bil som min Montclaire men den är tillverkad i Canada och med ”det lilla extra”. Ingen bil man ser överallt precis! Såååå snygg!

end of summer power meet emmaboda20 end of summer power meet emmaboda19 end of summer power meet emmaboda18

En av de andra Montclaire (2-d) jag såg där var denna vackra:

end of summer power meet emmaboda50

Nu ska ni få en rejäl bildbomb från träffen, mängder med vackra bilar i olika skick, storlekar och modeller – alla lika vackra på sitt eget vis. Och härliga människor så klart! 😀 Om du är ägare till någon av bilarna och vill att jag skriver vid bilden vad det är för märke, modell och årsmodell (och även ägare om du vill) så skicka ett mail till mig så fixar jag det 🙂

Håll i hatten – här kommer ett 60-tal bilder från ett soligt och fantastiskt Emmaboda End of Summer Power Meet

end of summer power meet emmaboda67 end of summer power meet emmaboda66

end of summer power meet emmaboda65

end of summer power meet emmaboda64 end of summer power meet emmaboda63 end of summer power meet emmaboda62 end of summer power meet emmaboda61 end of summer power meet emmaboda60 end of summer power meet emmaboda59 end of summer power meet emmaboda58 end of summer power meet emmaboda57 end of summer power meet emmaboda56 end of summer power meet emmaboda55 end of summer power meet emmaboda54

end of summer power meet emmaboda53

end of summer power meet emmaboda52 end of summer power meet emmaboda51 end of summer power meet emmaboda49

end of summer power meet emmaboda48 end of summer power meet emmaboda47  end of summer power meet emmaboda45 end of summer power meet emmaboda44 end of summer power meet emmaboda43 end of summer power meet emmaboda42 end of summer power meet emmaboda41 end of summer power meet emmaboda40         end of summer power meet emmaboda31 end of summer power meet emmaboda30 end of summer power meet emmaboda29 end of summer power meet emmaboda28 end of summer power meet emmaboda27 end of summer power meet emmaboda26 end of summer power meet emmaboda25 end of summer power meet emmaboda24 end of summer power meet emmaboda23 end of summer power meet emmaboda22

Här har ni en frän Chrysler Windsor från 1956. Ägare Erik Johansson:

end of summer power meet emmaboda21 end of summer power meet emmaboda17 end of summer power meet emmaboda16

end of summer power meet emmaboda15

end of summer power meet emmaboda14

end of summer power meet emmaboda13

end of summer power meet emmaboda12 end of summer power meet emmaboda11 end of summer power meet emmaboda10 end of summer power meet emmaboda09 end of summer power meet emmaboda08

end of summer power meet emmaboda07

end of summer power meet emmaboda06 end of summer power meet emmaboda05 end of summer power meet emmaboda04 end of summer power meet emmaboda03

Jag ska berätta mer om innan färden, under färden och efter färden nästa gång… Jag tyckte det räckte för idag 😉 Men jag kan säga att jag kanske borde tagit solskydd med mig…. Alltid lär man sig något.

end of summer power meet emmaboda68

 Tydligen finns det fortfarande saker jag inte kan och vet – hur otroligt det än låter! Det är inte lätt att vara bäst på allt 😉

Nu ska jag vara bäst på att sitta och titta på alla bilderna en gång till. Och kanske ännu en gång… Längtar redan till nästa träff.

Tjillevippen på er gullvippor!

8 svar på ”Power Meet, End of Summer, Emmaboda 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *