Köp BARA mat nu! -Öh…. aahhh…

Nu gäller det att hålla fingrarna i styr!!!

Jag sitter och beställer mat till gojorna på Animail. De måste ju ha mat så det är ju inga konstigheter. Men… de har ju så mycket andra saker och det är liksom lätt hänt att det slinker med alla möjliga roliga saker. En sådan här råkade visst slinka ner: FODERBOLL

foderboll-animail

Vips så låg det även en sådan här i kundkorgen: STEGE

tra%cc%88stege

Vilket självklart är helt onödigt men eftersom jag bygger klätterställningar till dem hela tiden så kan det väl vara kul med en liten stege?? En sak till som jag absolut inte kunde låta bli var denna: REPTORN

reptorn-animail-papegoja

Jag har läst på och bett om råd från massa kunnigt folk om det där med foder så nu ska jag gå över på pellets till de små fladdermaskinerna. Vi får väl se vad de tycker om det… pust. Det kan tydligen vara riktigt besvärligt att få över dem på pellets men skam den som ger sig – de ska ju ha det som de mår bäst av oavsett vad de själva tycker om den saken. Jag bestämde mig för Harrisons pellets. Jag köpte även ett paket Groddblandning så att jag kan grodda lite fröer till dem också 🙂

När det gäller leksaker behöver de verkligen inte ha något eftersom hela vardagsrummet är fullt med grenar, pinnar och rep nu för tiden. Men det är ju KUL!! Här har ni en film på klätterställningen jag pulade ihop sist, och lite öronmumsning….

En film till på äppleträdet över buren och lekställningen.

Jag vet inte riktigt vem som har roligast – om det är jag eller gojjorna… Jag vet att Bonden är den som tycker att det hela är minst roligt i alla fall. Men han har ett motto som jag tycker är skitbra: Happy Wife – Happy Life.

Helt suveränt bra motto!!

Tjillevippen på er gullvippor 😀

 

»crosslinked«

2 reaktion på “Köp BARA mat nu! -Öh…. aahhh…

  1. Åh, vad kul med fåglar! 😀 Snygg klätterställning förresten 🙂 Har själv haft undulater tidigare (dock en i taget) och jösses vad de hittade på bus. Skulle vilja ha fågel nu med, men vi har två stycken lejon på 2 år, varav den ena inte alls går att uppfostra. Han skulle bara jaga ihjäl de stackars fåglarna. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *