Nerdrogad hos plågis

Ja Gösta Petter!! Idag lade Fröken Duktig in den här bilden på facebook:

Det är jag (om ni nu skulle missat det) när jag varit hos tandläkaren för några år sedan och blev så nerdrogad så jag inte visste vad som var bak och fram tillslut. Så varför inte gå hela skammens trappa ner och kolla på filmerna jag gjorde när jag var i Stesolidens förlovade land…

Här kommer det:

Att Droga En Bondmora:
Det är egentligen inte så svårt, jag är helt sjukt lättpåverkad. Det är därför jag inte dricker… Ett halvt glas vin och sen ligger jag däckad på toa med truten ner i toalettstolen.

Samma sak med tabletter. Jag pillrar bara i mig Ipren och Alvedon när det behövs, men om jag får värsta outstanding migränen så kan det hända att jag tar en citodon och däckar i soffan för resten av dygnet.

Igår skulle jag ju då till tandis och dra ut två tänder varav den ena var krånglig att bedöva bort. Så de skickade mig till käkkirurgen där de har lite starkare doningar. När jag kom dit så pillrade de i mig tre stycken Stesolid och sedan fick jag ligga och vänta en timme på att de skulle verka.

Jag hade ju inte så mycket att hitta på så jag passade på att prata lite med er. Men höj ljudet för jag kunde bara viska…. Jag blir mer och mer groggy för varje gång.

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Watch this video on YouTube.

Nu är jag klar och ligger och väntar på Fröken Duktig som ska hämta mig. NU är jag groggy på riktigt… Jag bryr mig inte om att viska längre heller.

Watch this video on YouTube.

Eftersom jag inte kommer ihåg att jag nyss filmat och berättat att jag ska bli hämtad så filmar jag igen och berättar samma sak…

Watch this video on YouTube.

Fröken Duktig kom och hämtade mig och då sov jag som en gris. Hon ledde ut mig, fixade betalningen och stoppade in mig i bilen:

Watch this video on YouTube.

När vi kom hem försökte jag vara uppe en stund men alla bara skrattade åt mig hela tiden och jag fattade inte ett dugg så Fröken Duktig stoppade ner mig i sängen vid strax efter 5:

Watch this video on YouTube.

Så där sov jag som en stock till kl 11 i förmiddags… Fast jag var uppe någon gång under natten och stoppade i mig en citodon för det gjorde så in i hoppsan ont. Så jag är fortfarande helt groggy idag och Bonden låter mig varken köra till stan eller gå ut till kossorna…

Och de skrattar fortfarande åt mig.

Helt sjukt frustrerande…

»crosslinked«

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *