Mörka avslöjanden!

Eller ok, kanske avslöjanden i mörker passar bättre…

 

6 svar på ”Mörka avslöjanden!

 1. Oj, vad händer?!
  Själv har jag blivit illa tvungen att bli snickare när jag tänkte bli Pankis! Jag råkade slita ut min Snickare och blev tvungen att slutföra hans jobb, som han just hade påbörjat, med att isolera huset. Gubben tyckte jag gjorde det bra så nu får jag proffsmaskiner och fortsätta med garaget och en ny förrådsbyggnad när det blir varmare ute, suck!!!
  Men arbetet måste göras och min Snickare lärde mej en hel del och jag kan fortfarande fråga honom även om hans tid som Snickare är över med utslitna armar (muskelfästens har gått av och går inte att reparera på honom).

  Bondeyrket är slitsamt och ingen ekonomi i. Men typiskt att jag hitta på dej just inatt och efter mycket kämpande lyckades komma fram till detta inlägg.
  Bamsekram

  • Haha ja så kan det gå 😉

   För vår del så känns det bara jätteskönt nu när man väl bestämt sig men det var ett svårt beslut att ta.

   Kram på dig

 2. Men åhhh, jag kommer sakna fina underbar, kärleksfulla berättelser om kossorna men förstår att det ligger mycket bakom detta. Kram o nu ska jag fortsätta läsa ikapp!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *