En kopp sketäckligt kaffe!

Här kommer ett extremt viktigt tips till er som gillar antingen kaffe, marmelad eller honung. Eller alla tre.

Varje morgon äter jag en macka med marmelad och till det dricker jag en kopp kaffe med honung i. Bonden anser dock inte att mitt kaffe ÄR något kaffe utan mer en kopp med godis… Jag dricker nämligen ”Latte Macchiato Caramel”… Sådana där kapslar ni vet. Jag anser att det är kaffe men det tycker inte Bonden. Suck… Dessutom har jag en sked honung i.

Problemet när man är lite sådär vimsig som jag är att det är viktigt att hålla ordning på burkarna.

Till vänster ställer jag alltid marmeladburken och till höger ställer jag burken med honung.

Sedan lägger jag marmelad på mackorna och en sked honung i kaffet.

Enkelt – eller hur!

Jo… om man inte en morgon råkar ställa marmeladburken till höger och houngsburken till vänster – då gör nämligen hjärnan som den brukar. Honung på mackorna funkar alldeles utmärkt och jag märkte inte ens när jag började mumsa i mig mina mackor att jag tagit honung istället för marmelad.

Men… Jag vill bara tala om att marmelad i kaffet INTE är någon hit! Det smakar skitäckligt och det simmar runt massa apelsinstrimlor i koppen.

Örk!

Så kom ihåg att ställa marmeladburken på rätt sida om honungsburken!

 

 

»crosslinked«

4 reaktion på “En kopp sketäckligt kaffe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *