En stoppad korv(hund)

Alltså, både Korvhunden och Skutthunden är helt maniska med att de alltid ska ligga under täcken, filtar eller vad som nu finns tillgängligt. Jag vet inte om de gillar värmen eller om de bara gillar att gona ner sig ordentligt. Eller kanske de gömmer sig för mig… vem vet.

Men det kan ställa till sig lite ibland, speciellt för Korvhunden. Ibland blir han lite VÄL manisk och lyckas stänga in sig i påslakan och annat. En gång försökte han ta sig ut genom det lilla lilla hålet längst upp i påslakanet…

Det gick inte så bra…. Jag fick riva sönder påslakanet för att få ut korvskrället.

Häromdagen skulle han lägga sig under min tröja men lyckades istället kravla sig in i ärmen på tröjan. Det gick ju bra – ända tills han skulle ut!! Det slutar med att han hoppar baklänges och välter min härliga tallrik med ärtsoppa som står på bordet.

SUCK!

Okej okej, jag kunde så klart hjälpt honom tidigare. Men… det var ju så sabla kul!!!

Tjillevippen på er gullvippor <3

»crosslinked«

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *