Snor, skethuspapper och familjemedlemmar

Om det är slut på skethuspapper i alla era butiker så får ni skylla på mig. Jag gör nämligen åt typ 500 rullar i timmen.

Det är helt förfärligt synd om mig just nu. Jag ligger i förkylningen from hell och snoken producerar mer snor än jag trodde var möjligt… Så är det någon som funderar på att göra en ny filmatisering av ”The Blob” så kan jag ställa upp med rekvisita.

Gratis.

Förutom att nysa, snora, hosta och tycka synd om mig själv så spenderar jag dagarna antingen i sängen och njuter med Skutthunden och Korvhunden eller framför akvariet och njuter av mina fiskar. Eller i källaren och njuter av mina fåglar – de har nämligen fått ett helt eget rum där nere där de kan busa runt hur mycket de vill. Ni ska få film på det senare.

Idag har jag dock tagit mig i kragen och uppdaterat sidan ”Min Familj”. Ungarna har ju liksom blivit äldre och det har tillkommit både svärsöner och barnbarn eftersom det var typ 368 år sedan jag uppdaterade den sist.

Nu ska jag försöka uppdatera ”Våra Djur” också. Och lite annat ditt och datt.

Men vill ni läsa om familjen  så har ni dem alla HÄR.

Tjillevippen på er gullvippor <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *