Trummande barnbarn och gröna fingrar

Ärligt talat – barnbarn är verkligen det bästa som finns!! Man har hur kul som helst med dem och slipper ta alla besvärliga bitar – det lämnar man över till föräldrarna. Hur bra som helst!

Dessutom kan man skämma bort dem allt vad man orkar. Asfränt liksom.

Häromdagen var jag och hämtade Fröken Duktigs och Rockstars lilla ligist Japp-mannen för jag skulle vara barnvakt under dagen. Men när jag hämtade honom ville han först spela trummor för mig. Han ska ju bli rockstjärna som pappa så klart.

Han började lugnt och stillsamt och jag tänkte att det blir nog snarare en dansbandstrummis av den grabben än en rockstar.

Men jädrar i min lilla låda vad han drog igång sedan. Kolla bara minen på honom när han sätter igång liksom – värsta bad-face!

Undrar om han har lärt sig sitt bad-face av pappa också? Kanske jag skulle be honom göra en demonstration så jag får se.

Nu ska jag ut och vattna mina blommor!

Eller ogräs? Jag har ingen aning men jag vattnar ändå. Kanske jag skulle be er om hjälp att få reda på vad det är som frodas i mina rabatter? Det enda jag vågar rensa bort är kvickrot för det är det enda som jag vet är ogräs…

Det kommer nog en bild-frågesport någon dag skulle jag tro. Hoppas ni har grönare fingrar än mig.

Tjillevippen på er gullvippor!

 

»crosslinked«

En reaktion på “Trummande barnbarn och gröna fingrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *