Ensam och allena på upptäcksfärd i Järnavik

I söndags åkte vi hem från campingen i Järnavik och redan igår fick jag abstinens så jag åkte tillbaka…. Jag tog med mig Korvhunden så nu ska vi ha lite ensamtid och bara mysa i ett par dagar 🙂

Jag började med en rejäl långpromenad och jäklar vad skönt det var. För att inte snacka om vackert!! Här är verkligen helt underbart. Ni får en liten film först:

Men inte nog med det – ni ska dessutom få en rejäl bildbomb från min och Korvhundens lilla utflykt.

Här är precis nedanför parkeringen till campingen. Jag är på väg till andra sidan, den udden ni ser på andra sidan vattnet.

Nu är jag ute på udden och här är heeelt sjukt underbart

Hälsade på några canadagäss med ungar. Så söta! Men jädrar i min lilla låda vad de skiter de små liven!! Bajs överallt liksom…

Nu är jag ute på udden som jag visade på första bilden.

  

Jag forsätter in på udden och här blir bara vackrare och vackrare.

Nu är jag på andra sidan udden och ser man på – där kommer ju en udde till! Nu har jag ju ännu en udde att utforska någon dag 😀

Högt uppe på en kulle hittade jag en mysig bänk att sätta mig på en stund och vila rövmusklerna lite efter idoga hoppande från sten till sten och klättrande uppför bergssluttningarna.  

Här var helt underbart! Lagom soligt, vindstilla och såååå vackert!

När rumpan vilat klart så fortsätter jag min utforskarrunda.

Känslan när man hittar ett träd och man tänker – ÅH det vill jag ha i mitt akvarium!! Problemet är bara att trädet är typ 3 meter högt och akvariet 60 cm. Hm….

Den andra udden såg ju helt klart inte fel ut den heller… Måste utforskas någon dag!

Små fina fikaplatser och grillplatser fanns lite här och där.

När jag var klar med udden traskade jag tillbaka till campingen men kände att jag inte var klar med utforskandet riktigt så jag gick förbi campingen och vidare ut till bryggorna och ut på udden på andra sidan campingen. På bilden ser ni en av campingens bryggor rakt ner till vänster och rakt fram ser ni gräsmattan framför campingens strand. 

Självklart får ni några havsutsiktsbilder härifrån också. Det går ju inte att låta bli liksom…

Jag och Korvhunden följde Blekingeleden en bit för att se hur den såg ut. Jag MÅSTE bara traska den någon dag. Så jäkla vackert överallt! Bonden kan ju droppa av mig i Ronneby och så kan jag gå leden ända till campingen.

Nu ska jag inte terrorisera er med fler bilder… Eller jo, ni får en till. Nu är jag nämligen tillbaka i mitt lilla förtält och har myspys med korvhunden och min laptop.

Egentid på hög nivå!

»crosslinked«

4 reaktion på “Ensam och allena på upptäcksfärd i Järnavik

  1. Jag vill också ha husvagn!! Så mysigt. JG får hyra en någon gång o bara njuta av campinglivet 💐

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *