Vad är oddsen liksom???

Nu är det ju så att det är mitt i veckan, det är inte semestertider än och de flesta folk jobbar under veckorna. Det innebär att campingen är så gott som folktom just nu. Jag har räknat till 3 bilar här idag… Igår var det 2-3 bilar till. Så det är ju inte överbefolkat om man säger så.

Nåväl, nu vet ni det så nu ska jag berätta vad som hände igår.

Efter min långpromenad och mitt bad i havet så tycker jag att jag behöver en dusch så jag slänger ner rena kläder, schampo, duschtvål och en femkrona i en påse och knatar ner till duscharna. Fortfarande iklädd mina blöta trosor och nästan lika blöta tröja (jag tog ju ett dopp efter promenaden och inte hade ngn bikini med mig) eftersom jag tyckte det var onödigt att byta om innan duschen.

Att jag går i blöta trosor och tröja ner till duschen spelar liksom ingen roll eftersom det knappt är någon här som kan se mig ändå.

Jag tar en härlig dusch och njuter i fulla drag. När vattnet från min 5-krona är slut så torkar jag vattnet ur ögonen och vänder mig om för att ta handduken.

Öh….

Handduken??

Den ligger ju kvar hemma! Suck… Jag öppnar mitt lilla bås och går ut i omklädningsrummet som i övrigt är lika öde som resten av campingen. Jag kan ju passa på att notera att jag självklart är inne i DAMERNAS duschrum och DAMERNAS omklädningsrum. Så jag är inte orolig för att strosa runt där naken.

Jag letar efter pappershållare men det finns inget papper här inne. Inga handtorkar heller. Inget som kan hjälpa mig att bli torr innan kläderna ska på.

Och nej – det är INTE skönt att ta på sig kläder när man är blöt och inte har något mer ombyte i husvagnen.

Men… ser man på… sitter det inte en liten, liten fläkt högt uppe i taket. Kanske om jag ställer mig precis under den och liksom fläktar med t-shirten lite, kanske jag torkar då? Om jag hoppar och flaxar samtidigt så borde jag ju torka ännu lite mer?

Medan jag står där naken, hoppande och flaxande, så öppnas dörren och en stackars gubbe kommer in. Han stirrar på mig som om han sett ett spöke (vilket kanske inte är så långt i från sanningen i det här fallet). När jag finner mig och slutar flaxa runt och håller t-shirten framför mig stammar han fram ett ”sorry, sorry” och raglar baklänges ut genom dörren igen.

Aha, en av holländarna i husbilen som kom förut.

Stackars sate!

Men ärligt talat liksom!!! Vad är oddsen??

Att jag skulle glömma handduken och stå där och flaxa PRECIS just när det kommit en ny campare som inte lärt sig vilken dusch som är damernas och vilken som är herrarnas? Jag slår vad om att ingen använt duscharna här sedan i söndags och gubben skulle säkert inte ens duscha för han var tomhänt – han skulle möjligen på toaletten och då såg han fel på både toa/dusch-skylten och herr/dam-skylten.

VAD ÄR ODDSEN???

Jag måste vara den mest ”knasighets-osannolikhets-olycks-drabbade” människan i hela världen!

Imorse när jag gick på toaletten hade holländarna dragit vidare.

Gubb-stackarn var väl så nödig så han var tvungen att köra och leta efter en toalett – för in på våra vågar han nog aldrig gå igen.

2 svar på ”Vad är oddsen liksom???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *