Grålle-rally! Sicka sköningar…

Häromdagen när vi var på campingen så kom det ett gäng riktiga sköningar åkande med helt fantastiska ekipage! Och nu menar jag inte sprillans nya vrålåk med supermoderna monstervagnar utan helt tvärt om.

Grållerallyt kom nämligen åkande in på campingen och ställde upp strax ovanför våran plats.

Visst är de fina!! 😀

Fatta hur coolt det är att åka runt och campa med en gammal grålle och dessa urcoola vagnar. Den dagen de kom till oss hade de kört ca 7 mil och totalt så körde de 35 mil under de dagarna de var ute och campade.

Asfränt!

Jag tog en liten film också så ni får se.

Hm, kanske man skulle skrota Kian och köpa sig en gammal grålle istället?

Fast det blir ju inte så kul att åka och handla i regn, rusk och snöstorm förstås.

Men…. jag har en lösning på det också! Jag sätter bonden i traktorn och själv sitter jag i husvagnen och myser.

Helt perfekt!

Nu ska jag dyka ner i akvariet och ansa växter.

Tjillevippen på er gullvippor!

 

»crosslinked«

2 svar på ”Grålle-rally! Sicka sköningar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *