Wheels & Wings 2017

Håll i hatten för här kommer ännu ett inlägg med läckra bilar! Och folk 🙂

Denna gången tänkte jag försöka fånga stämningen lite också och inte bara snöa in på bilar… Eller, jag gjorde ett försök i alla fall. Det blev en jäkla massa bil-bilder också så klart! Det är ju först och främst för bilarna man åker dit men folket och stämningen gör ju det hela till en så suverän upplevelse!

Wheels & Wings är i Falkenberg men vi valde att bo strax utanför, på Björkängs Vandrarhem. Sååååå jäkla mysigt, välskött och trevligt ställe! Hemsida HÄR om ni vill se. Det var fler härliga jänkebilsägare där och det är ju alltid kul så klart. Dessutom hade vi supernära till Björkängsträffen som var dagen innan Wheels & Wings och det var en sjukt bra träff med grymt fina bilar 😀 Tyvärr tog jag inga bilder den dagen men ni ska få bilder så ni kräks ändå så det gör inget 😉

Först ska ni givetvis få några bilder på min fina Mercury Montclair från-55. Det är en 4:a-dörrars stolpe och än så länge har jag inte sett en enda likadan bil på alla träffar vi varit på. Så OM ni är ägare av en sådan så vore det superkul om ni hörde av er till mig. Mail osv hittar ni på sidan ”kontakta mig” HÄR.

OBS! Denna första bilden har jag inte tagit själv utan jag hittade den på en facebooksida. Resten av bilderna är dock tagna av mig.

Det var jag, Bonden, Babbelpellen, Dåren och Dårens flickvän Emilia som åkte dit. Men eftersom vi träffade ett härligt gäng Mercury-fantaster så var det snart fullknökat vid vår bil. Sjukt kul!

Givetvis har jag köpt mig ett Mercury-paraply och det är perfekt även när det inte regnar. Det är nämligen ett ypperligt solskydd till både oss (här Dårens Emilia) och till hundarna.

Som vanligt var det en fantastisk stämning på träffen och mängder med härliga människor. Det går ju inte att få med det på bild men jag gjorde ett litet försök i alla fall. Så här kommer härligt folk och fä i alla åldrar, storlekar och varianter…

Det här är en riktig sköning som brukar vara med på träffarna. Jag TROR att han är tysk men jag är inte säker.

Ibland blir man trött och får vila sig lite…

Hm… tröttare än tröttast?

Ibland blir man jättejättetrött och behöver vila jättejättemycket…

Eller så dansar man på biltaket – det funkar också 😉

Absolut coolaste killen på träffen!!!

Förutom härliga människor, hundar, kattungar, papegojor och annat skoj så fanns det massa fint att shoppa på marknaden! Självklart massor med bildelar och fräcka bilprylar men även fina kläder och krimskrams.

När det gäller bilarna så är det så otroligt många vackra bilar – men även fina motivlackeringar, söta detaljer och annat kul.

Egentligen hade jag tänkt att ta bilder under cruisingen på kvällen men det var så roligt att köra och så underbart fin cruising så jag körde hela kvällarna i stället. Men ni får lite ”cruisingbilder” från meetet istället.

Coolaste hunden på meetet!!! Till och med coolare än Korvhunden

Självklart hade vi med oss både Korvhunden och Skutthunden och de tycker att det är skitkul att åka med i raggarbilen! Dessutom så får de ju hälsa på massa folk och andra hundar hela tiden och det är hur kul som helst. Men man blir ju så klart trött och då får man lägga sig under paraplyet och vila lite.

Men nu kommer alla de där bilderna som jag inte kunde låta bli att ta. BILAR I MÄNGDER och av alla de typer och varianter. Jag älskar verkligen gamla bilar – de är så vackra! Så se och njut godingar. Vi börjar med några fina Montclair eftersom det är min absoluta favoritbil!

Och här kommer resten… Njut folket – NJUUUUUT!

Även detta år var det, förutom bilar, flyguppvisning både fredagen och lördagen. Piloterna är verkligen helt sjukt duktiga (läs galna!!!) och jag kan ju lova att jag aldrig i livet hade satt mig i något av de där planen!! Jag missade att fota planen men jag fick åtminstone med en smiley som en av dem gjorde 🙂

Nu var det slut på bilder för denna gång. Hoppas ni hittade något ni gillade 🙂 Ni får självklart ladda ner bilderna om ni är med på dem eller om jag fotat er bil. Om ni delar den på nätet så får ni gärna länka till denna sidan 🙂

Tjillevippen på er gullvippor <3

2 svar på ”Wheels & Wings 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.