Är hon sån? På riktigt?

Ibland tycker jag synd om min lille Bonde. Han har det inte lätt med sin fru alltid… Ni har ju läst min sida ”om mig” antar jag och ni har ju läst mina inlägg så ni vet ju vad jag menar. Och allt kommer ju inte med på bloggen precis…

Nu var det så att idag när han pratade med en kollega så berättade kollegan att han varit inne på min blogg och läst. Sen frågade han Bonden

”-Är hon sådan som hon skriver? På riktigt?”

Ni får gissa tre gånger vad Bonden svarade…

Eller NEJ! Ni får gissa EN gång. Det borde räcka…

Men jag är positiv in i det längsta!! Hade jag inte varit så oerhört klantig, så insnöad på alla mina djur, så oberäknelig och så tröttsamt positiv så hade hans liv varit bra mycket tråkigare! Eller hur? Vem vill ha det lugnt och skönt liksom?

Jag menar det!

 

 

2 svar på ”Är hon sån? På riktigt?

    • Eller mycket lugnare och enklare enligt Bonden… Haha. Närå, han vill allt ha mig kvar här trots alla mina hjältemodiga misstag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *