Planking i skogen…

 

Hej hopp!

Eftersom jag är så OOOERHÖRT trendmedveten så bjuder jag självklart på gårdagens ”Bondmore-grej” då jag gjorde en plankning i skogen. Det var absolut med mening! Inte skulle jag göra en tabbe? Nej då. Inte alls.

Jag och Korvhunden var ute och skulle plocka svamp. Men tyvärr är vi inte alltid riktigt ense om det där att vi är ute och plockar just svamp… Korvhunden kan få för sig massa konstiga saker. Som att vi är ute och luktar på äckliga saker. Eller att vi är ute och jagar rådjur. Eller vildsvin. DET kan han få för sig rätt ofta… (som om ett styck Korvhund skulle ha en chans mot ett stort fult vildsvin… men eftersom Korvhunden inte vet att han är en Korvhund utan tror att han är mer som en… hm… typ… megaläskig-och farligastivärlden-bulldozer så jagar han gärna vildsvin. Dumma hund…)

Men i alla fall, nu kom jag bort från ämnet, vi skulle plocka svamp. Problemet för min del (inte för Korvhunden, han har megakoll på sånt där) är att i skogen finns det ENORMT mycket farligheter för en sån som jag. Typ kvistar, grenar, stenar, hålor och DIKEN!! Jag brukar för det mesta träffa dem allihop, men jag är inte ledsen för det. Någon måste ju göra det…

För att ni ska fatta resten måste jag ju säga också att jag inte håller Korvhundens koppel i handen när vi är ute, utan jag har kopplet fastsatt i ett skärp runt midjan. Väldigt smart tycker jag. Ibland…

Men inte idag. Inte alls.

Vi kom nämligen till ett dike som Korvhunden såklart lätt skuttade över, och sen var det min tur… Det HADE gått jättebra!!! Om inte Korvhunden just då fick massa god vildsvinslukt i näsan och satte fart som om han hade en raket i arslet! Tyvärr hade jag då inte samma raket i mitt arsle utan jag var PRECIIIS på väg att ta skuttet över diket när kopplet ”tog slut” och Plankingen var ett faktum.

Så. Där låg jag med fötterna på ena sidan diket och ansiktet i mossan på andra sidan diket.

Nej, jag ber SÅ HEMSKT MYCKET OM URSÄKT, men jag tog inget jäkla kort!!!

En helt vanlig dag i skogen med mig och Korv-Hunden. Det är roligt nästan jämt…

tax bosse korvhund regn koppel titta bedjande

 

3 svar på ”Planking i skogen…

  1. Pingback: Tennisarm + akupunktur = sjukgymnast med sting! | My name is Bond… BONDMORAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.