Att behöva resa och springa på konserter!

Det här med att vara vanliga Svenssons istället för att vara mjölkbönder… Fattar ni hur jobbigt det är eller? Vi har ju för tusan fullt upp. Sedan vi slutade som mjölkbönder har vi varit tvungna att göra massor med saker – vi har varit på husvagnssemester, åkt upp till fjällen och vandrat, varit i Göteborg och hälsat på Svärmodern och Svärfadern flera gånger, varit på Liseberg och utsatt oss för de hemskaste upplevelser, gått genom Skurugata och tältat i ösregn, hälsat på våra barn och varit barnvakt åt barnbarnen, lekt med lego och dansat indiandans osv osv.

Det är helt sjukt vad massa saker man måste göra när man är Svensson!!

Dessutom har vi varit på tre konserter på bara några månader – det är mer än vi varit på de senaste 20 åren….

Det började med Sweden International Tattoo i Malmö. Jag och Bonden tog tåget ner till Malmö, checkade in på hotellet, gick och shoppade lite på Emporia och sedan var det dags för en SJUUUUKT häftig upplevelse. Jag tog nog inga kort men jag filmade desto mer så här får ni ett axplock:

Det här gav VERKLIGEN mersmak så nästa år ska vi åka till Skottland och gå och se tattoo där.

Har ni aldrig varit på Tattoo så kan jag verkligen rekommendera det. Som gammal flöjtist i en marchorkester så spritter det ju i både fingrar och ben hela tiden när man sitter där!!!

Sedan drog Bondlurken med mig till Växjö Konserthus och Tommy Nilsson.

Han har aldrig varit någon stor idol för varken mig eller Bonden men vi gillade honom verkligen i ”Så ska det låta” så vi bokade biljetter (jag bokar alla mina biljetter till olika evenemang och annat HÄR. Himla smidigt och så har jag biljetterna i appen sedan. Eller skriver ut dem som när Bonden skulle på Whiskymässa – han klarar nämligen inte av så moderna saker som appar…).

Vi hade väl egentligen inga stora förväntningar på konserten utan tyckte bara det var en kul grej – men JÄKLAR!!! Det var skitbra verkligen!! Två helt olika ”halvlekar” (eller vad säger man på konserter??) Första delen väldigt lugn och ”opersonlig” men tänkvärd. Andra halvan fullt ös och TOMMY i kubik!!! Han är verkligen grym.

Jag har tyvärr inga filmer från den konserten men jag har några bilder:

Vi satt på andra raden så vi hade verkligen ”närkontakt” vilket var häftigt eftersom Tommy var väldigt aktiv med publiken i andra halvan av showen.

Undrar om Bonden kände sig träffad när Tommy sade ”Och till alla er herrar i publiken, alla två….”

Men jäkligt bra var det som sagt.

Och i helgen som var så var vi på ännu en konsert i Växjö Konserthus. Det var Carmina Burmana av Carl Orff med Akademiska kören i Växjö samt Växjö stads Symfoniorkester och några inbjudna solister (minns inte vad de hette tyvärr). Det var sannerligen en mäktig upplevelse – WOW säger jag bara. Jag hade gärna sett den igen.

Här har ni en liten film:

Nästa evenemang blir Malmö Vin & Deli den 4 nov.

Och jag har bokat Romprovning…. Undrar hur det ska gå??

Tjillevippen på er gullvippor, nu ska jag in och boka tåg och hotell också så vi kan shoppa loss på Emporia på söndagen 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *