När tomten blir snuvad på glasen

Ni vet när man går och funderar på vad man önskar sig i julklapp? Man önskar sig så klart MASSOR av saker men ingen kommer ändå att köpa vare sig en 3 månaders semester på Bahamas eller en läcker Tesla till mig i julklapp så man får ju fundera ut lite andra saker.

Ett par nya tofflor kanske? Eftersom de jag har är lagade med packtejp vilket gör att det prasslar och låter vart jag än går i huset. Så vida jag inte går på heltäckningsmattan på övervåningen – då ramlar jag ihjäl mig istället eftersom tejpen är så sabla hal! Frågan är om jag överlever ända till jul? Jag får nog skaffa mig ett par nya på egen hand istället.

Men så kom jag på den briljanta iden att jag skulle önska mig lite nya dricksglas eftersom jag knappt har ett enda glas kvar i köksskåpet.

Konstigt nog – för jag kan inte minnas att jag slagit sönder sååå många??

Men visst, det är inte helt omöjligt….

Så ja – glas kan jag önska mig!

Men så bestämde sig plötsligt Babbelpellen och Bonden för att de skulle renovera Babbelpellens rum. Skitbra – då blir det ju äntligen städat också tänkte jag och skickade upp ungskrället för att städa ur rummet.

Och ser man på – nu behöver jag inte önska mig glas längre…

Helt otroligt…

Jag undrar vad som händer om jag bestämmer mig för att önska mig en mat- och vinresa till Italien och sedan skickar in Bonden för att städa bredvid sin säng?

Tror ni det funkar??


»crosslinked«

5 reaktion på “När tomten blir snuvad på glasen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *