Nu jäklar :-)

Som ni vet har ju jag och Babbelpellen dille på djur… Och inte så lite dille heller! Så mycket dille att vi snart själva får flytta ut ur huset för vi får inte plats för alla djur. Men vad gör väl det 😉

Men i går kom Bonden på den brillianta idén att jag ska få gamla stallet och bygga om det till ett helt eget litet zoo. HURRA!!! Bonden trodde han var smart för då får han ut djuren ur huset… och det får han ju förvisso. Alla pälsdjuren i alla fall. Men sedan har vi ju reptilerna och de får allt bo kvar inne.

Och idag var jag och Babbelpellen på reptilmässa i Kristianstad. Say no more….

Tänk som jag istället. Om nu alla pälsdjuren flyttar ut till mitt mini-zoo så har jag ju plats för ÄNNU FLER REPTILER INNE!!!!! 😀

Så vi shoppade loss lite jag och Babbelpellen och köpte 2 st Afrikanska jättesnäckor, 2 st jättetusenfotingar och en hel drös supersöta kackerlackor. Dessutom blev vi med 5 st små urgulliga möss som ska få bo ute i mini-zoo’t och producera mat till Ödlan och Ormen.

Sedan ska jag utöka med några Afrikanska Pygméigelkottar tänkte jag.

Smart va?!!

Jag är ett geni!! Men fråga inte Bonden vad han tycker…

 

kackerlackor

Afrikansk jättesnäcka

jättetusenfoting

 

2 svar på ”Nu jäklar :-)

  1. Undra om Martin ens tänkt som du tänker.. 🙂
    Han kommer att ångra sitt tilltag,, fniss!
    Kim har fått en skäggagam som heter Sigvard.. så himla söt så man smäller av..
    Var nära att jag ödlenappat honom när jag var där sist. Han njöt som bara den när jag satt o kliade honom på huvudet.. Somnade nästan..

    • Skäggisar är verkligen SUPERTREVLIGA!!! Våran Patrik är en liten goding <3 Kommer nog bli fler framöver. Men jag vill ha geckos också. Men jag har nog någon plats över till ett terrarie till… hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *