3 svar på ”Ett magiskt akvarium och en dum son

  1. Super snyggt! De växer till sig. Jag hade minskat på andmaten. Den stjäl nämligen ljus ifrån de andra växterna. Max 1/3 av ytan bör vara täckt. Sen e jag lite allergisk emot att man ser vatten kanten… sätt en list som täcker ca 5 cm uppifrån kanten och ner.
    Jag vet inte om du är van akvarist? 🙂

    • Tack!! 🙂 Jo det brukar bli bättre när det får växa till sig och så ändrar man lite efter hand hela tiden. Ska ta bort lite andmat. Hm, ja du kanske har rätt med vattenkanten, det har jag inte tänkt på. Kanske kan sätta en list där. Egentligen är det ett lock till karet och då är kanten på locket. Men jag vill inte ha lock.
      Jo, jag är väl van akvarist tycker jag. Har haft akvarium i ca 10 år, har väl haft 7 igång sammanlagt samtidigt men just nu bara 2 stora (1 hightech och 1 lowtech) och några små.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *