HA!! Avslöjad!!

Babbelpellen har två st krukväxter inne på sitt rum. Eller…. före detta krukväxter kanske man ska säga för nu är det bara stammar kvar.

Kolla vad vackert!! NOT…

Jag har inte riktigt fattat varför de dött och vart alla bladen tagit vägen. Men idag tog jag krukväxtmonstret på bar gärning! Så jag förevigade det hela på kort som jag kan använda till rättegången senare.

Jag talade om för henne att ”nu är det kört”. Du är avslöjad och kommer förlora i rätten så det smäller om det! Du kommer förlora vårdnaden om familjen, all Mjau kattmat och du kommer aldrig få jäklas med Korvhunden mer.

Men hon tittade bara överlägset på mig och log sådär som bara katter kan göra. Inombords. Men så det syns.

Kattkräk….

 

3 svar på ”HA!! Avslöjad!!

  1. När jag var sisodär i 8 årsåldern så tyckte jag jättesynd om mina vandrandepinnar som bara fick vara instän´gda i sitt akvarium, så jag släppte ut dom (ca 200) bland min mammas saint paulior….dom var effektiva de små rackarna.
    Inte mycke kvar till blommor där inte 😉

    • Haha, tokfia!!! Tur jag inte släpper ut mina små insekter här hemma för då flyttar väl resten av familjen hemifrån…
      Eller hm… Det kanske kunde vara rätt skönt? haha

  2. Pingback: Korvhundar och Kattkräk | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *