2 svar på ”En raggarbil i födelsedagspresent

 1. Inget raggaråk här men Gubben får äntligen leta efter ny bil då han i fredags efter ett Zoo besök i Stockholm fick problem med bilen. Han lyckades hanka sej på E4:an till Hudiksvall där blev det tvärstopp! Så bilen står på verkstad där och han fick låna bil de dryga 20 milen hem och idag lämna han tillbaka den fast en dag sent. Men egna bilen blir klar kanske till måndag.
  Vår gamla granne Snickaren som lärt mej isolera våra stugor som jag fick avsluta själv då han slet av muskelfästena i bägge underarmarna. Han har en extra traktor(oj volvo heter det visst) som jag lånat men å andra sidan ställer jag upp som hundvakt då han trots sin värk åker till Stockholm och jobbar mest hela tiden. Sigge träffar inte Husse så mycket varje månad. Och är husse dålig vill jag inte låta Sigge vara med honom. Sigge har haft för mycket sjuka ägare som lämnat honom så han mår så dåligt även om det bara är en kraftig förkylning. När han var 2 år dog hans första ägare sjuka-husse och innan han var 4 dog matten i cancer. Så när snickaren var sjuk i ett par veckor var han helt förstörd när vi var hundvakt då han åkte på jobb. Trodde nog även han hade dött ifrån honom innan han var 5 år. Så varje gång han blir sjuk stannar Sigge här utan att tampas med en sjuk husse! Han är en blandras på med en kroppform som Shettisen men en sträv kortare päls. Snabb som bara den bryr se inte om vädret såsom vår Tjej. Älskar att sitta i knät eller sova i knävecken samt lite skygg så det måste varit några som gjort honom illa. Men det senaste året som vi har haft honom har han blivit bättre men ibland när han träffat husses vänner eller släktingar får vi jobba med tryggheten igen.
  Nu blev jag långrandig igen precis som den där våren som aldrig vill komma helt.
  I morse vakna vi till nysnö men sen blev det varmare. Försökt gräva undan snön men det är så mycket för denna vinter har det bara varit hur mycket som helst!

  Bamsekram

  • Raggaråk MÅSTE man ju ha…;-)
   Ursäkta att det dröjt innan jag svarat… har legat av mig helt ju.. haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *