Fast i en liten håla

Suck… Jag blir så trött på mig själv!

Jag kanske borde vant mig vid det här laget men jag fortsätter att ständigt förvånas över mina fantastiska idéer som så ofta slutar…inte lika fantastiskt….

Just nu sitter jag fast i en liten håla (en fin liten håla men dock en håla) som heter Vittaryd, utanför Lagan, utanför Ljungby… Med andra ord en håla utanför en annan håla utanför en lite större håla. Typ…

Jag tänkte hämta hem min älskade Murkla. Murklan är min fantastiska Mercury Montclair från 1955.

Visst är hon vacker ❤️

Nåväl. Han som har vintergaraget kom och hämtade mig men när vi kommer till garaget så är Murklan inte alls på humör. Hon är tjurig efter att ha blivit lämnad ensam hela långa vintern.

Tro jag det liksom! Hade någon stängt in mig i ett mörkt rum i en håla, i en annan håla, i en lite större håla hela vintern så hade jag också varit tjurig!

Efter otaliga försök att starta, kyssar och smek (med Murklan, inte med garagesnubben…) ännu mer fjäsk och några startförsök till så inser jag att mitt fjäsk inte kommer att fungera. Inte heller garagesnubbens knep med bensin, chokning och startkablar.

Så nu får jag sitta i den lilla hålan och vänta på att gubben slutar jobbet om 4 timmar och kan komma o hämta mig.

Jag VET ju att min drottning är svårfjäskad efter vintervilan så varför jag inte förutspådde detta kan jag inte begripa.

Varför laddade jag inte batteriet innan? Varför tog jag inte med startspray?

Varför förvarnade jag inte gubben min? (fast det är lätt att svara på… För då hade han sagt att vi skulle vänta tills han kunde åka med och jag ville inte vänta…)

Suck…Ibland kanske jag skulle lyssna på gubben min. Fast det är ju så förfärligt tråkigt.

Som tur var så hade det nyss öppnat en pizzeria i hålan så här sitter jag nu och begrundar mina synder.

Tjillevippen på er gullvippor ❤️

2 svar på ”Fast i en liten håla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *