Hur man vet att man har katt…

Det är ju inte så att man kan glömma att man har katt precis. Även när man skulle vilja… Vi har ju tre stycken monster inne och oftast älskar jag de små liven, men ibland har jag bra lust att steka upp dem till middag eller bara strimla dem i dokumentförstöraren eller något annat trevligt.


Sådant här är ju små monster duktiga på att åstadkomma….


De här stenarna ska INTE ligga på golvet… Det är min dekoration som jag har på en tallrik runt ett ljus. Jättefint. Fast inte längre….


Det här var ett av mina superfina vinglas… Jag antar att de små kräken tyckte att det var fult.


Varför ha krukor i fönstrena liksom?? När de kan ligga i bitar på golven? Mycket finare!!


Min sladd till datorn… Söndertuggad och halvt om halvt fungerande. Jag vet inte om ni ser alla hålen som är på ”klumpen”?


Mina fina pussmunnar i köksfönstret. De lär ju inte leva så länge till antar jag… Kattkräken ser det som en sport att få bladen så perforerade som möjligt!


Det är mycket mer spännande att gå på toa nu för tiden. Man vet aldrig om det finns toapapper kvar eller om det är kört i pappersstrimlaren (läs kattkräken).

Jag älskar verkligen mina katter, alltid, i alla lägen…. eller inte…

 

8 svar på ”Hur man vet att man har katt…

  1. Katten kanske var nykterist i sitt tidigare liv och tycker att du också ska vara det. Därav det sönderslagna vinglaset.

  2. Vilken tur att våra katter är lugnare! Men innekatten och en av hundarna (har fyra stycken) har myssstunder tillsammans: fyraåriga katten kryper till tioåriga hundens tuttar och smaskar så förnöjt. Är hunden skendräktig är det kalas…då finns det mjölk i baren!

  3. Vi har bara en katt, men det räcker. För han är gammal och tjock och inser inte att han inte är så smidig som han en gång varit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *