Lagårdsslang del 7

Ni får säga till om ni börjar tröttna på min serie med lagårdsslang! Här kommer nämligen ännu ett inlägg…

Ibland när jag står och seminerar (om ni inte vet hur det går till så finns det ett inlägg HÄR) så säger jag till bonden ”Oj, nu la jag det nog i hornen”

Jag antar att det låter lite dumt. Jag menar, såååå lång sticka har jag liksom inte!

Men de behöver inte GPS’n. Ingen fara.

Jag menar inte DE hornen. Jag menar livmoderhornen. Om man sticker in stickan aningens för långt så är risken att man lägger sperman i ETT av hornen istället för precis innan hornen så att speman kan leta sig upp i BÅDA hornen och då är chansen för befruktning större för man vet ju inte i vilken av äggledarna som ägget ligger.

Ännu en kunskap rikare i dag gott folk!

8 svar på ”Lagårdsslang del 7

  1. Nej sluta aldrig med slangen!! Det är ju oerhört roligt! 😀 Klockrent och oerhört kvickt, alldeles lysande att du faktiskt klarar av att tänka ”utanför den beryktade boxen” (där vi icke-bönder) fortfarande befinner oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *