Migrän-mjölkning

Idag har jag spenderat hela dagen i sängen och i soffan. Har haft värsta migränen på många år. Gick dock ut och mjölkade förut och eftersom jag är en obotlig optimist så ser jag det positiva i det hela. Jag är en erfarenhet rikare…

Jag har inte tänkt på förut hur många gånger man böjer sig ner när man mjölkar. NU vet jag det. Jag trodde skallen skulle sprängas varje gång.

Jag har också märkt att man kan mjölka utan att springa runt som en yr höna och göra allt samtidigt för att vara så effektiv som möjligt som jag alltid måste vara. Idag var det att lugnt strosa från ko till ko  och göra en sak i taget. Inte helt fel faktiskt.

Så efter en lugn mjölkrunda ligger jag åter i soffan. Hoppas bara det släpper tills i morgon. Och att internet kommer tillbaka. Jag känner mig helt isolerad utan uppkoppling. Tur man har mobilen.

Förlåt om jag varit trist idag men jag ska bättra mig till i morgon. Tack för alla era kommentarer. Det värmer! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *